Az ismert műsorvezető évekkel ezelőtt vallotta be, hogy a saját neméhez vonzódik, de érzi, hogy a közvélemény azóta sem tud ezzel mit kezdeni.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Atha
Kedves Kristóf!

Mikor találkozok veled az utcán köszönök neked és őszintén érdeklődéssel kérdezem meg hogy vagy. Nem képmutatásból, hanem mert tényleg érdekel. Mi van veled merre vitt az élet, bár ebből a médián keresztül jóval többet megtudtam mint amennyire kíváncsi voltam.

Tudod, mi két gyermeket nevelünk a feleségemmel és tőlünk csak a rokonaink és a szűk baráti körünk kérdezi meg hogy vagyunk. Egyetlen egy média orgánum sem kíváncsi ránk, mert mi olyan "kommerszek" vagyunk. Nincsenek botrányaink, nem szeretünk szerepelni és a konvencionális értékrendet valljuk. Megjegyzem ez így jó nekünk és nem is kívánjuk hogy másképp legyen. Szeretjük egymást és a közösségünket.

Nem irigylem azt aki a magánéletét a kirakatba helyezi, de azért az nagyon bánt hogy azt mondod nem fogadlak el.
Miért gondolod ezt?
Ismerlek téged és te is ismersz engem hiszen én voltam az akivel a próbainterjúdat csináltad a Viva televízióban.
Amikor találkoztunk én köszöntem neked és kezet fogtunk. Ugyanúgy mint bármely más emberrel. Emlékszel?

Felvettek.
Ez nem is volt kérdés, mert a volt főnököd akit tisztelek és elismerek, szintén meleg. Engem ez sosem zavart mert egy intelligens és jólelkű ember. Bár a Viva mai arculata jelentős mértékben neki köszönhető amit mindeni a saját ízlése szerint határozzon meg, jó vagy rossz.

Nos, kedves Kristóf!
Ha én nem nem buzizok, nem teszek kompromittáló megjegyzést rád (Az elmúlt néhány ezer kommentem a tanú rá!)és sorstársaidra kérlek te se általánosíts!
Nem érdekel a magánéleted, gondolom téged sem az enyém és az így van jól, de újságok címlapján, az interneten, a legkülönbözőbb média felületeken olvasom hogy te szenvedsz mert téged elutasítanak.
Nagyon rövid idő alatt kerültél olyan pozícióba amit mások egy élet munkájával sem érhetnek el.
Nincsenek anyagi problémáid, pedig ebben az országban sok öt-hat gyermeket nevelő család enni sem tud mit adni a gyermekeinek és a legkisebb problémájuk is nagyobb annál, hogy azzal foglalkozzanak hogy te meleg vagy.

Mondd! Mit tehetnénk még érted?

Egy ismerősöd
Csizmás Kond
A kutyusának a képen miért olyan piros a szája ?
feketeözvegy
"Steiner Kristóf nevetségesnek tartja, hogy még mindig ő az egyetlen, aki nyilvánosan is bevallja, a saját neméhez vonzódik."
Radics Péter is felvállalta..........tönkre is tették rendesen
Dr. Akula
@feketeözvegy: ott a Tömjén .... meg a Szájer....miért nem kéri fel őket mecénásnak??
De komolyan.
Dr. Akula
@prédikátor: láttad már őket?? Szerinted???,
dr. prédikátor
@brumi58: Ezek már nem is melegek,ezek már forrók:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.