Az anyós levélben osztotta ki leendő menyét, aki továbbította az irományt barátainak. Azóta egyre terjed az ige.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
A csaj a privat level tovabbitasaval bebizonyitotta, hogy valoban egy bunko picsa.
senior
A „Kézzel írott kártyát kellett volna írnod nekem. Sosem köszönted meg írásban, ha nálunk aludtál” tényleg elég durva ugyan, de a többi szerintem teljesen jogos.

Például: a "nem kezdesz más előtt enni" is teljesen egyértelmű. Vagy az angoloknak nem tanítják meg az iskolában, hogy a házigazdát nem előzzük meg az étkezéssel?

@csikknorisz: Teljesen egyetértünk. Az anyós helyében beperelném a nőt a levéltitok, és a jó hírnév megsértése miatt.

+ Talán a vőlegénynek sem ártana elgondolkodnia arról, hogy egy olyan nőt készül elvenni, aki miatt az anyján "röhög a fél világ".
csikknorisz
@senior: Igen, en is egyedul ezt a kartyas dolgot tartottam tulzasnak benne. De az se tartozik a kozvelemeny szajara, legalabbis nem tartozna, ha a menyecske nem lodozi szet mindenfele a levelet. Nem a kiralyi csaladrol van szo, mikor a herceg egy nem kasztbeli not akar felesegul venni, itt csak leirja egy egyszeru no, hogy milyen viselkedest var el a sajat/!/ otthonaban. Amugy latom, bovitettek azota a cikket, dogoztak a hvg forditoi, miota hozzaszoltam. Ez pl nem volt benne.: ''apja például igen drasztikusan reagált és az egyik brit hírügynökségnek olyasmit talált mondani, hogy Bourne összetéveszti a fenekét a szájával, és nem tudja, hogy mikor melyiket használja'' Nos, a kedves naszuram nem egeszen ilyen szofisztikaltan fogalmazott. Ezt mondta: Ugy benne van a feje a seggeben, hogy azt se tudja, beszeljen vagy fingjon. Valodi uriember tehat a leanyzo apja is.
Dr.luigilongo60
Válogatottan "szép" család az egész pereputty.

Egyik tahóbb a másiknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.