Amióta ismét virágkorát éli az otthoni gasztrománkodás, számos homályba vésző konyhai művelet újra porondra kerül. Ilyenek például a befőzés és a savanyúságkészítés. Őszintén szólva nem túl sok huszonévestől halljuk, hogy milyen nagy vájling csalamádét rakott el, de valahogyan az az érzésünk, hogy az idősebb korosztály jelentős része is felhagyott a konyhaművészet ezen egyszerű, mégis nagyszerű ágával.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.