Tíz hónapja munka nélkül van Erdélyi Mónika. Mikor távozott az RTL Klubtól, nagyon pozitívan állt hozzá az új életéhez, tele volt...

Forrás: Nana
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@Kutyafüle: Olyannyira megnyugodtam, hogy nekilátok az ebédemnek, ami ma paprikás krumpli uborkasalátával. (A krumpli tiltott számomra, de ma egy kicsit bűnözök.) Utolsó mondatod nem nekem szólt ugye? Mert én érdeklődöm irántad...
Kutyafüle
@Klári: Nálam lecsó, krumpli tegnap volt.
Az érdeklődésedet örömmel veszem, de már megnéztelek a régi bejelentkező neved alapján. Alig 30km-re lakunk egymástól.
Holnap zöldbab lesz, márhogy a témánál maradjunk.
a Pepita
@Kutyafüle: Merre 30 km? Írd meg privibe...
1951
Mi lenne akkor, ha a Propeller foglalkozna egy kicsit hatékonyabban a "devizahiteles" banki csalásokkal is, akik épp emiatt kerültek utcára,mert a magyarországi bankok jól megvezették a forinthitelt "svájci frank alapú"-nak elnevezett ügyfeleiket, akiken most a bank a dupláját akarja beszedni!
Szívesen idézek egy törvénycikkelyt,mely szerint: a devizahitelekkel kapcsolatos áldatlan állapot kialakulásáért nem lehet kizárólag a "felelőtlen hitelfelvevőket"okolni,ehhez nagyban hozzájárult,hogy a bankok a hitelkihelyezéseknél nem alkalmazták körültekintően az 1996.évi CXXI.Törvény 46.§-át,csak a pénzügyi intézmények érdekeit vették figyelembe,az ügyfelekét sajnos nem! A jelenleg érvényben levő szerződések "adósvédelmi programok" nélkül sem felelnek meg a hitelintézeti törvény 213.§ (b.) pontjában foglaltaknak! Sajnos e témában egyetlen nyilvános sajtóorgánum sem foglalkozik kellő hatékonysággal, mintha nem mernének a nyilvánosság elé állni a bankok tisztességtelenségéről nyilatkozva emberek,embercsoportok érdekeit védeni,pedig a sajtónyilvánosság "nagy úr" és ezt mindenki nagyon jól tudja! Még is olyan sumákolás folyik országunkban e témában,hogy egyszerűen érthetetlen miért e gyávaság a sajtó, a televízió és a rádióállomások részéről?!!
csutak
@1951: A propellert mi írjuk:)
Tessék belinkelni ahogy én tettem Gyula barátom megölését!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.