Tizenkilenc évesen lehet édesanya Szorcsik H. Viki! A Jóban Rosszban sztárja négy hónapos terhes. Párjával, Andrással első gyerme - küket várják, készülnek a szülői szerepre.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almalibre
"készülnek a szülői szerepre" aztán rájönnek, hogy még túl fiatalok hozzá, csak ezt nem lehet visszacsinálni...
galerika
Gratulálok és kitartást, jó egészséget kívánok. A fanyalgókkal nem kell törtődni, csak egy picit / átgondolni lehet-e valóság tartalma írásuknak / Nem oly régen divat 30-40- évesen szülni. Szívesen megnéznék egy olyan statisztikát, hogy a divat változásával nem lett-e több a koraszülött, vagy sérült gyermek. Fiatalon kell szülőnek lenni, és 52-60 évesen nagyszülőként élvezni a gyermekek adta örömöket.
Főként azoknak a pároknak, akik szerelemmel, szeretettel és megalapozott anyagiakkal néznek a baba vállalás elé. Kevesen vannak ilyenek . Ezért illeti meg minden megbecsülés akik vállalják. A jóakaratú pletykára éhes sajtótól, - ismerős és idegentől jobban kell tartaniuk. Én sok sikert kívánok !!
csutak
@galerika: A nőt nem ismerem:)
De amúgy igazat írsz.
35 év az a határ egy nőnél ahol statisztikai átlagot nézve szignifikáns változás történik a születendő gyermekeknél!
Onnantól kezdve a Down szindróma esélye az életkor előrehaladtával hatványozottan nő. Az autizmusról és a többi rettenetről már szót se érdemes ejteni.
Persze jó lenne megkutatni a táplálékkal elfogyasztott ilyen olyan mérgek hatását a dologra, de tudomásom szerint erre nem történt kutatás az elmúlt években.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.