Budapest - Rácz Filip Dániel (10) minden reggel kishúgával jár a „dolgozóba", vagyis suliba. Igaz, ezért Rácz Károly, művésznevén Terry Black (56) fia nem kap pénzt, nincs is jövedelme, mégis levelet kapott a NAV Kelet-budapesti Igazgatóságától a kisfiú: 103 ezer forintos adótartozása van, már nyolcéves kora óta.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Kurva dolog ez az adó. Egyszer vállalkozó szerettem volna lenni.Be mentem hogy na mi van mi kell hozzá .Közölték hogy van érvényes vállalkozói igazolványom.Na várjon itt a nevem címem adatom nézze meg újra. ! Igen van! -Gondolom akkor van hátralékom elég sok mert én nem tudok erről.- -Nincs! Minden rendben. - No akkor adja ki az adó számom. Ki is adták. két évig maszek voltam adtam a számlát igényeltem áfát minden rendben volt és egy kurva vasat nem fizettem.Most is van 2000.Ft. többletem .De hogy? ?
lópicigáspár
Egy ügyes ügyvéd csodákra képes! A lényeg, a végén a NAV fizessen!

Egyébként szégyen a dicső adóhatóságunk. Nejemnek 5 évre visszamenőleg 168,-Ft adótartozása volt, késedelmi pótlék címen. Ezt 6 db A4-es lapon ecsetelték, tájékoztattak, felszólítottak, plusz a boríték, postaköltség, és persze a kimutatások készítőinek fizetése. Ha mindez nem került az államnak 4000,-forintjába, akkor semmibe. Átutaltam nekik, örüljenek. Remélem a jóváírásról ismét tájékoztatni fognak ismét minimum 4000,-Ft önköltségen! Kész haszon az államnak, nem sok : -7832,-Ft. Ha ezt levetítjük arra a 2-3 millió adózóra, szép kis összeget kapunk!
nyanya001
Nahát, 10 évesen ennyi adótartozása van ?
Mi lesz ha nagy lesz ?))
Defect
Nem normális a Magyar Állam! Betegagyú képzetlen nagy család a NAV!
Tökmindegy, hogy a saját szoftverüket nem tudják kezelni, a lényeg, hogy valakinek a valakije legyen, és lehetőleg korrupt is legyen! Több feltétel ott nincs!
Sajnálom ezt az embert, én a helyében már rég lemondtam volna az állampolgárságról is, ennyi szarháziskodás után! Minden tiszteletem az övé, hogy még bírja idegekkel!
kontrapeller
"Véletlen" baszogatás lehet. Valami baszatlan homofób gyökér ügyintéző jó heccnek gondolta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.