Kedves Olvasó! Ebben a hónapban bevezetem a krémlevesek világába. Ezek finomak, ugyanakkor könnyen elkészíthetőek. A főfogásként tálalt füstölt csülökre persze több időt kell fordítani, ezt annyira puhára kell főzni, hogy a csontok könnyen kihúzhatók legyenek belőle. A köretként kínált savanyú káposzta különösen kedvelt őszi étel. Kislányom egyik nagy kedvence a krumplis-prézlis nudli, melyet megbolondítottam vaníliamártással és áfonyával. A mai menünk csupán 1200 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat kívánok! Fásy Ádám
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás