Nem vagyunk gasztroblog, és mivel nem értünk mélységében a témához, nem is szeretnénk azzá válni. Ettől függetlenül néha találkozunk olyan helyekkel, amiről úgy gondoljuk, érdemes írni róluk. A főváros legújabb ötcsillagos szállodájának bemutatóján többször is elhangzott, hogy a La Plaza gourmet étterem nem csak a hotel vendégeit szeretné kiszolgálni, hanem azokat is, akik szeretik a spanyol konyhát. A hétvégén kipróbáltuk, és annyiban módosítanánk a fenti kijelentést, hogy nem csak a spanyol ízeket kedvelőknek érdemes ide ellátogatni. Az étterem kipróbálása mellett fontos érv lehet, hogy bár a világ legjobb étterme, az El Bulli most zárva van, de egy kicsi azért eljött belőle Budapestre. Hogy miért is? Azért, mert a La Plaza spanyol séfje, Juan Carlos González öt évig dolgozott az El Bulli-ban.[...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.