Állítólag Schobert Norbi édesanyja panaszkodott egy jó barátnőjének: bajban a fiatalok kapcsolata. Jutka asszony részletesen beszámolt arról, hogy mikor legutóbb járt náluk, Réka már a jegygyűrűjét sem viselte, és fagyos volt a hangulat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
imici
ez ugyan érdekel-e valakit tessék már mondani? kisebb gondunk is nagyobb annál!!!
nagy tamara
Kár,hogy ilyen hamar - egy nap eltelte után - már cáfolták a hírt.A bulvársajtó még el tudott volna csemegézni rajta legalább 1 teljes hétig... Most a sok pletykaéhes mami mit fog olvasni???
keresztapa
Hogy, hogy nem válnak? Ilyen nincs, tessék elválni!
Kutyafüle
Amíg ők totojáznak a válással, én meg bosszúból holnap TÉSZTÁT eszem TÉSZTÁVAL. Krumplisat, én gyúrom, (mint mindíg) és céklát főzök mellé.
És a maradékot is megfogom enni. Bár erre nem sok esélyem van.
És vasárnap töltöttkáposztát fogok készíteni Update.
kkalman
Norbikám, arany bogaram! Kérdezte tőled valaki, milyen a családi életed? Sok, nálad épebb eszű embernek, a te házaséleted nélkül is, sokkal nagyobb problémája van, mégsem lesz belőle bulvár hír. De ha már hír lett a "válásodból", Csinálj valamit, hogy a kiéhezett bulvár tudjon miről írni. Egyébként is, nem zörög a haraszt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.