Zimány Linda nem tűri tovább a rágalmakat, úgy döntött, visszavág. Tanulságos, a személyiségét mélyebben megmutató nyilatkozatot adott a Bestnek.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Nem tűröd, hogy parodizáljanak? Akkor húzz el Kiskunnekeresdre vécésnéninek, nem fog veled foglalkozni senki. A celebeket, közszereplőket, politikusokat parodizálják, karikatúrát rajzolnak róluk, stb. Ez ezzel jár. És ezt nem tudod? Húzd le a klotyón akkor a diplomamunkádat. Most is egy bulvárlapnak hisztizel, aztán meg azért, hogy miért foglalkoznak veled. ÁÁÁ. :)
kkalman
Médiajogból diplomázik? Ez ugye, a büfé szak az egyetemen? Így már értem, hogy nem pénzéhes. A büfében mindig akad valami harapnivaló, a többit meg a pénzes pasik megoldják.
keresztapa
Túl sokan használták a mézes bödönt, Dzsudák viszont használ bödönt nem vásárol, nem vesz, akkor amikor még újat is vehet, amit senki sem használt előtte, és nem kell heccelődéseket hallgatnia.
vihar40
Nem pénzéhes,mert szinte nemis kell neki,hisz valamiért valamit,és már megis van ami kell neki,ö is ad cserébe és mégcsak nemis fáj.Az ilyen tipusú nök mindég véletlen találnak milliomos pasit,nem gyári dolgozót.
kkalman
Ha nem pénzéhes, miért nem Kiss Pista, munkanélküli lakatos a pasija?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.