Figyelemrecessziót él a magyar televíziózás (meg majdnem az egész média) - ha már figyelemgazdaságban élünk. Itt a nézők figyelmének megszerzése a legfontosabb, a sok néző vérszagot jelent a hirdetőcápáknak, harapnak rá. Ebből lesz sok bevétel. De hát ez mostanában nem nagyon akar sikerülni.

Forrás: mikvannak.hu
Feltöltő: original
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
latorkuvasz
jaja, internet viszi el a nézőt + az, hogy egyre gagyibb semmitmondó műsorok vannak
nálam a legalja a cool-on a cumi (ha jól emlékszem a címre)
kiwi
nem biztos, hogy a tévéműsorok minősége miatt van a tévénézői szokások átalakulása. ez trend, szerintem mindenhol, hogy az emberek szép lassan átszoknak az internetre. a tévének egyébként is nagy hátránya a nettel szemben, hogy nem interaktív. épp most olvastam egy statisztikát, hogy amerikában a fiatalok mennyivel kevésbé nézik a tévét, mint a szüleik: "Az amerikai felnőttek 74 százaléka néz tévét csaknem minden nap, de a 18-29 éves korosztálynak már csak 58 százaléka"
www.propeller.hu/bulvar/212925-milyen-egy-atlag-amerikai-csalad
tsabeeka
viszont az internet is a média része, így a média maga nem jár se jobban, se rosszabbul. az a furcsa, hogy a tévék (előkapva itt a mai helyzetben leginkább a tv2-t) kicsit félreértik a problémát. azt hiszik, hogy a nézőknek az hiányzik, hogy abszolút gagyit kapjanak. aztán jéé, rájönnek, hogy nem.
kiwi
na ja, a figyelem nem vész el, csak átalakul :-)
tsabeeka
igzektli :) arról nem is beszélve, hogy a televíziózás maga is: csak átmegy az internetre.
latorkuvasz
tsabeeka, szerintem nem jönnek rá :-/
a televíziózás jövőjét én is valami tv-internet combo-ban látom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.