Négy gyilkosság történt hetek alatt a magyar határ mentén, a vajdasági Bajmokon. A szerb rendőrség szerint mind a négy áldozattal ugyanaz végzett, és a sorozatgyilkos magyar területen bujkál.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Jó évekkel ezelőtt amikor a Szerbek jöttek át és itt csináltak sok üzletet Már akkor jöttek át ilyenek.El is mondta az egyik tiz millába került pluszba hogy A nagy boltot meg kapja a Kossuth L. sgt.n Három főnöke volt a boltnak a a leg szerényebb 8 embert őlt meg.Mocskosok ezek is meg. na meg ott volt Marinkó nem tudom ki emlékszik még rá hogy a Z Nagyékat le mészárólta. A Zárda utcába. Egy kis utca húsz házzal. sőt egyirányú.és az utca mind két végén rendör autó állt. Csak az mehetett be az utcába aki ott lakik. A Bálintnak szóltak is hogy ne nyisson ajtót Mégis Marinkó volt a gyilkos? ? ? Ezek után kell bujkálni nekik? Ha van pénz akkor minden van. Ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.