VV Péternek valóságshow-veterán titulusához híven nem az első realityje a ValóVilág. Évekkel ezelőtt szerepelt már egy korábbi RTL-es produkcióban, a Survivorban is. A játékból azonban rövid úton távoznia kellett, mivel életveszélyes állapotban kellett elszállítani őt a szigetről egy hirtelen jött vesegörcs miatt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
Mire ez a feltételes mód?
Majd akkor írjanak ha már megtörtént.
Okostojás! Egyetlen orvos sem ajánlja hogy szeszes italt igyál. Tudom, ez olyan kifogás, hogy miért vedelitek a sört.
zsolti
@gabrella: hu.wikipedia.org/wiki/Szt%C3%A1r (most abba ne menjünk bele, hogy ha neked személy szerint ő nem képezi a rajongásod tárgyát, mi több nem nézel tévét és azt sem tudod ki ez, akkor mégis hogyan lehet sztár, a fent definíció erre nem tér ki.) ismert ember.

egyébként nekem régi vágyam az "ismert ember" kifejezésre, jelentésre találni egy olyan egyszavas, rövidebb megfelelőt, amit attól fogva majd boldogan lehetne használni anélkül, hogy valaki mindig kikérné magának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.