Schobert Norbi édesanyja a mai napig nem tudja elfogadni, hogy fia Rubint Rékát választotta élete párjául. Az idős asszony attól sem rettent vissza, hogy összekarcolja menye drága autóját.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kockapac
MEKKORA HÍR...Az nem baj h lassan 600 a benyó és 1000 egy euró...
gabrella
A vén nyanya rontja a gyereke életét. Miért nem jó neki ha a fiának jó.Megérdemelné,hogy Norbi szóba se álljon vele míg él! Arról nem beszélve,hogy hazudott az öreglány a saját fiának az apa ügyében.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@gabrella: Önnek is van gyermeke.
Akinek van az ne pocskondiázzon mást mert a végén vissza kapja a sorstól minden elszórt átkát!
gabrella
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Én nem átkoztam, csak megállapítottam a tényét, hogy a nyanya elrontja a saját fia életét mert a Norbinak nem lehet könnyű két tűz között!
Dr.Orbán.Viktor.sk
@gabrella: Sok szülő elfelejti az alapvető igazságot:
A nevelés során meg kell tanulnunk elengedni gyermekeinket!
Nem egyszerű dolog, mert utólag jön rá az ember fia, mi mindent nem tanítottam meg nekik:(
Feraj49
Mint minden kapcsolat egymáshoz való viszonyukon múlik.Mind kettőnek úgy kell viselkedni,hogy a másik fél számára elfogadható legyen.Nekem is van vőm és menyem is.Ha valamiről nem kérik a tanácsunkat nem pofázunk bele,mert az Ő gondjaikat nekik kell megoldani,de kérésre, és csakis kérésre lehet segíteni.Örüljön az unokáknak és,hogy ezt is megélhette!A gyűlölködése nem vezet sehova,mert lesz esetleg idő amikor majd senki nem" nyitja rá az ajtó",és csak magát okolhatja érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.