Még élt az asszony, amikor az egyenruhások megjelentek a háznál, de a szemtanúk szerint megijedtek az őrjöngő férfitól, és erősítést hívtak. Mire bejutottak a házba, Rudolf végzett párjával és önmagával is, 14 éves gyermekük végignézte a tragédiát.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
@marlin2: Nehogy már egy drogos cigány miatt meghaljon egy vagy több ember!
A rendőrnek is van gyereke,családja lelőni meg nem engedi a jó magyar törvény az őrjöngőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@Livia: Kedves Darthon1 kifelejtette a lényeget! Ha bármiért is felelősségre akarnak vonni, azonnal vágd rá, hogy azért cselekedtél úgy ahogy cselekedtél, mert neked parancsnokaid és elöljáróid az első számú példaképid és meggyőződésed, hogy az ő iránymutatásaik a tetteik alapján intézkedtél úgy, ahogy intézkedtél, hisz minden kétséget kizáróan ők is ezt tették volna! Hidd el, bejön! :-))
keresztapa
@lópicigáspár: Ugyan hogyan reagálna, erre a javaslatodra a két hetes Sándor.
lópicigáspár
@keresztapa: Sándorunkkal az a gond, hogy teljesen elfordult a múltjától és át állt a "sötét oldalra"!
jopiro
En csak annyit szeretnek hozzafuzni ezekhez a hozzaszolasokhoz, hogy nem a Rendorok a hibasak, hanem a Torvenyhozok! Ok olyan Torvenyeket "szulnek", hogy a Rendorok kezet mar elore lekotik! Ugyanakkor a Bunozok jogai megnonek! Ok lesznek mindig gyavabbak es elbujnak testoreik mogott! Utana ki a hibas?! A rendor, mert nem intezkedett "megfeleloen"... Egy mai Bunozonak tobb joga van mit Aldozatanak es a Rendorsegnek. A jovoben a Trafipaxot nem fogjak Rendorok hasznalni, hanem azok lelesznek fixen allitva es automatikusan fogjak a kepeket bekuldeni. Ehhez meg csak annyit szeretnek mondani; ha van az Autotokban Tempomat, hasznaljatok! -megeri!
Mar het eve nem fizettem egy vasat sem. Igy allitom be: megengedett Sebesseg + 5 a Tachon. Udvozlettel, Piros Jozsef
gergely
Pedig az ilyen barmot sajnos időben kéne likvidálni.:((
Dulcinea
@gergely: Kb. akkor mikor megszületett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.