A Facebookon vírusként terjedő fotó leírása szerint a közösségi oldal kész három centet fizetni jótékony célra, ha megosztod a képet....

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@darwin: biztosan így van.csak a hiúságomnak tetszik, hogy én tetszem, de egyébként meg félelmetesnek tartom, hogy belemászik valaki az oldalamba.
verőce21
Én nem értettem soha, hogy miért kell közösségi oldalakra mint Facebook, iwiw, vagy hasonlók beregisztrálni és a "legintimebb" személyi adatokat, fényképeket, stb. feltölteni?
Az emberek önként és dalolva adják ki adataikat a nagyvilágnak. Pontosan ezért kreálták ezeket, az emberi hiúság vásárának.

Tudom én, hogy egyesek így akarnak az ismerősök előtt a vagyonukkal, házukkal, kirándulásaikkal "eldicsekedni". De ezt hagyjuk meg azoknak.

Én kezdeményezem mindenkinek a közösségi oldalakról való "teljes kilépést". Ne adjunk ki magunkról fényképes és személyes információkat! Amúgy is nyilván van mindenki tartva mindenféle hatóságoknál és szerveknél, legalább önként ne játsszunk kezére az "ebből élőknek".
taglo
Én is kaptam ,egy fotót ,egy ,,rákos,, -kisfiúról +számlaszámot !?? Utánna kerestem ,és sem a név ,sem a környezet nem illett a képbe ! Tizen éves ,roma lányok ,menő napszemüvegekben ,pózoltak egy családiház erkélyén !! Nos ilyenkor mire gondol az ember ???
Kecske Béla
@Kutyafüle: Van erre egy mondás, aminek az az értelme, hogy csak annak tesznek ajánlatot aki ajánlgatja magát és felesleges ezen felháborodni.
Kutyafüle
@Kecske Béla: A közösségi oldal bal felső sarkában van egy bélyegkép, mindenkiről aki fent van. Több millió ember.Nem tettem fel sem a lakásomról sem magamról, hanem az általam készített természetet ábrázoló fotókat. Fákat, zivatart stb.
Amúgy a bélyegképem egy mellkép, ami olyan, mint egy igazolványkép.
Szeretném, ha itt befelyeznénk a témát.
Kecske Béla
@Kutyafüle: Te kezdtél panaszkodni, én csak leírtam mit gondolok erről. Ezt még tán szabad... :p

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.