Budapest - Kidobták a biztonsági őrök a szakszervezeti kongresszusra érkező Gaskó István és Bárány Balázs vasutas szakszervezeti vezetőket.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
@keresztapa: Nem loptak el semmit a vasutasoktól ! Az állam eladta egy vagyontárgyát amiből az alkalmazottak pénzt követeltek ! Jómagam páros lábbal rúgnám ki a saját emberemet ha azt mondaná ,hogy eladtunk egy telephelyet és neki abból jár ! A fizetése jár mert dolgozik ,más nem !!! Az Orbán meg dobott egy kis koncot ,hogy a vasutas zemberek nyugton maradjanak .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libero
@Don Marcus Hibiscus : Elgurult a gyógyszered?
glycerin
Gaskó(Petrasovics Annus nyalóka,Bukott Ligavezér) István
profon
@nyanya001: Szeretem ha nevetsz, mert gyönyörű a mosolyod :))
black
Kétszínű mocsok egy ember. Két perc elég ahhoz, hogy nyilvánvalóvá váljék - milyen infantilis alak. Csak egy ilyen hülyét lehet csak ennyire megvezetni!
Kutyafüle
@Dr. Akula: Istenem, hogy szeretnélek sírni látni!
keresztapa
@profon: Olvasd a bírósági határozatot és akkor megérted, másként nem. Nem magántulajdonról szólt a határozat hanem dolgozói részről. Állami tulajdonról amiben a dolgozók is tulajdon részel bírtak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.