Végre hazatérhetett Győrfiné Szabó Emese, az a kismama, aki tavaly július 17-én szülés után kómába esett. Életét hat falu lakosságának összefogása mentette meg: ők adták a ritka „A” Rh negatív vért, amire Emesének szüksége volt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Figyelemre méltó összefogás! Minden tisztelet, megérdemelnek ezek az emberek!
szaboria1
@Dulcinea: Sajnos én is tudom milyen problémás ez a vércsoport nekem is 5 hét várakozás után tudták a műtétemet elvégezni, hogy legyen elegendő vér. A szomorú , hogy sokan pont ebből a csoportból nem mindenki adhat vért. Már én sem adhatok a műtét óta.
Dulcinea
@szaboria1: Hát igen, sajnos a ritka vércsoportokból nagyon nehéz elegendőt összegyűjteni! Ezért is példa értékű ez az összefogás, amit a hat falu tanúsitott!
Az enyém 0 negatívos szintén nagyon nehéz elegendőt gyűjteni belőle, ezért magam is rendszeres véradó vagyok.
szaboria1
@Dulcinea: A negatív csoportúak csak a saját csoportú vérét kaphatják míg a pozitív vércsoportúak bármely csoportja úgy tudom kaphatja a O + vért.
Dulcinea
@szaboria1: Nagyon jól tudod! Azt mondotta a kedves nővér, hogy az én vércsoportom, mivel 0 negatív a legritkább! Ezért adok hűségesen vért, mert sosem lehet tudni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.