Nyolcvan, kilencven évvel ezelőtt labdába sem rúghattak volna a ma Pamela Andersonjai. Az 1920-as években a gravitációnak szinte ellenálló forma helyett a már-már fiúsan lapos mell volt a divat. Nem ez volt az egyetlen korszak, amelyben a mellideálnak nem volt...

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Nem hiszem , hogy nagyon válogattunk,gyönyörű szemek ,karcsú test , és ami ezekkel járt . Kicsi alma , teltebb körte , mindegy volt , így is úgy is, finom volt !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Hát mittudom én! minden kornak meg van a maga mellideálja, vagy nem ?:))
Halló férfiak lehet nyilatkozni:)))))
sokanvagyunk
@Dulcinea: Jó reggelt! Mindenkinek kívánok: Igazit!
Dulcinea
@sokanvagyunk: Önnek is jó reggelt!:)) Igazi értem, ezen belül, ha nem vagyok indiszkrét?:))
sokanvagyunk
@Dulcinea: Kézközelbe legyen..., a TULAJA aranyos, kedves, elbűvölő, a többi már "hozott anyag"... és már szeretem is!
Dulcinea
@sokanvagyunk: Hű, az ilyen nők már kihaló félben vannak, vagy ha léteznek akkor angyali ördögök:))
sokanvagyunk
@Dulcinea: A tegnapi divatbemutatós egymellű semmiképp! Inkább ördögi, mint aludttej, málészáj!
Dulcinea
@sokanvagyunk: Johannes úr kérem csak rá ne fázzon!
Fater59
Nem hiszem , hogy nagyon válogattunk,gyönyörű szemek ,karcsú test , és ami ezekkel járt . Kicsi alma , teltebb körte , mindegy volt , így is úgy is, finom volt !
Hókuszpók
Én a páromét...a többit megnézem, de nem szeretem.
Rézangyal
Nem tudom, ki hogy van vele, de engem már halálosan untat, hogy nekünk nőknek folyton meg kell felelnünk holmi hülye divatoknak! Ki nem állhatom a természetellenesen sovány, elöl deszka hátul léc típusú nőket, tökmindegy melyik korszakból valók! Idióta testképet közvetítenek nőnek, férfinak egyaránt! Pedofil irányzat, szerintem. Azt gondolom, hogy mindenkor a nőies nő a nyerő, nem kell, hogy dagadt legyen, de azért némi husi engedtessék már meg nekünk, basszus! Halálra idegesít, mikor azt hallom az utcám: nézd már de jó segge van annak a csjnak! Az illető csajnak viszont egyáltalán nincs semmilyen feneke, egybe megy a csontos combjával...
Ugyanakkor a csontkollekciókra lufi csöcsöket ragasztanak, aminél nincs a világon semmi, ami keésbé természet ellenes lenne! Jó lenne már valami kiegyensúlyozott ideált kitalálni...ja, és a férfiakat miért nem basztatják a súlyuk miatt? Meg amiatt, hogy mekkora a himbilimbijük?
batukán
@Hókuszpók: Mé' nem szereted öreg fiú? Talán attól félsz, hogy kiszippantod a szilikont ?:-)))))
Fater59
@Hókuszpók: Most már én is ! ( Biztos a kor teszi ! )
batukán
@Böjti Banyus: Az semmi, amikor egy nőre azt mondják, milyen jó a segge. Lehidaltam, amikor először hallottam fiatal lányoktól, hogy milyen jó segge van ennek meg annak a pasinak. ...én öreg hülye meg azt hittem a farka fontosabb egy pasinak és a lányok azt nézik mennyire dudorodik elől és nem azt, hogy mekkora kenyér segge van hátul egy pasasnak!:-))))
Fater59
@Böjti Banyus: Nem hiszem , hogy bármely divatnak ,kéne megfelelni . ( kivétel agyament , celebéket ).
Ahogy írod a nőies nő , az ideális , de azt is tudod , ahány ház annyi szokás . Mi férfiak ,nagyon különböző nőket szeretünk ,ki a teltebbet , ki a kicsit kevésbé teltet ,de a természetes a nyerő .
Tévedsz , ha azt hiszed minket nem piszkálnak a súlyunk , megjelenésünk miatt .
A méretnél , pedig , minden nőnek, más az ideálja !
Hókuszpók
@batukán: Á dehogy, csak nem akartam mondani, engem már nem vesznek férfi számba a bögyös pipik...a fiatalságom és a bankszámlám is a múlté...
Rézangyal
@Fater59: Igen, csakhogy jóval kisebb publicitást kaptok ilyen tekintetben, arról pedig még nem hallottam, hogy egy férfi a párja kedvéért fütyi-növelő műtétre vállalkozott volna! Pedig a férfiaknál a himbilimbi mérete pont olyan neuralgikus pont, mint a nőknél a ciciméret. :)
Te hallottál már bármelyik idétlen celeb fasziról, aki faarokműtéten esett át? Hát cölöp-macáról, aki műcsöcsöket rakatott be? Na, látod?!!! :-)))
varrólány
@Fater59: Én nem vettem észre ,hogy a saját súlya nagy probléma lenne a férfiak számára.Bezzeg a nő legyen mindenben szuper, meg fiatalos.
varrólány
@batukán: A seggét hamarabb látni, és azt hogy mennyire izmos! -)
Nem igaz hogy ezt nem tudtad eddig? -)
guszty
A cicinél a lényeg az, hogy legyen formás, kemény, és alakhoz mérten arányos.
A többi nem számít. Ja, és legyen fiatal.
Rézangyal
@guszty: Te talán nem öregszel? Netán időutazó vagy? Oszd meg velünk a titkodat! Köszi :)))
ila51
@Böjti Banyus: Van egy plasztikai sebész barátunk , Ő mondta hogy fele , fele arányban mennek nők , férfiak szépészeti beavatkozásra az intim területeik miatt :))
darwin
@Böjti Banyus: Mind bolond aki nem öregszik. ( Vagy halott )
másvirág
Nem mikor,és nem milyen:=hanem "MENNYI"! Szűletéstöl a halálig két féle mell adottsággal találjuk magunkat szemben . Amit kézbe vagy a szánkba veszünk .
A nöknek hála ezt sosem lehett megunni! Imádjuk szeretjük ,és minél nagyobb "számban" s "kezemben" legyen elérhető. :-))
guszty
@Böjti Banyus: Dehogy nem. Csak olyan jó rá gondolni.:)
soljanka
@Böjti Banyus: én ugyan nem követem a trendet! Amikor 10 kilót felszedtem, szépen megteltem mellben is. A többi részemen annyira nem zavart, de alig vártam, hogy visszanyerjem a formámat, meg a pici cicit...Akinek meg nem ez tetszik, az úgysem engem választ, a lényeg, hogy én jól érezzem magam.
batukán
@varrólány: Értem én kérem alássan! Az a férfi aki kemény seggel büszkélkedik, az sokat szexel, ergó: van tapasztalat és tanulhatnak tőle a nők, hogy aztán az új dolgokat bevethessék otthon apával az ágyban!:-))))
batukán
@Hókuszpók: Nagyon buta ember vagy!:-))) Mi az hogy a múlté a bankszámlád? Te semmit sem tanulsz a politikai elittől? Lopni, csalni és folyamatosan hazudni kell és lesz kövér bankszámlád és hidd el azzal, azonnal megfiatalodsz, még plasztikai sebészre sem lesz szükséged, a lányok meg egyenesen csodálni fognak!:-))))
varrólány
@batukán: Vagy már kitűnő adottságokkal született, vagy sokat sportol(nem sakk) a jó seggű férfi.
De végül is általában nem a fenekét kell csodálnunk.:-))
taglo
Szöget ütöttetek a fejembe !30-éve volt egy nőm annak abszolút ,nem volt !Lehet hogy...??? Na mostmár MINDEGY !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.