Nyolcvan, kilencven évvel ezelőtt labdába sem rúghattak volna a ma Pamela Andersonjai. Az 1920-as években a gravitációnak szinte ellenálló forma helyett a már-már fiúsan lapos mell volt a divat. Nem ez volt az egyetlen korszak, amelyben a mellideálnak nem volt...

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Nem hiszem , hogy nagyon válogattunk,gyönyörű szemek ,karcsú test , és ami ezekkel járt . Kicsi alma , teltebb körte , mindegy volt , így is úgy is, finom volt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
guszty
@Böjti Banyus: Dehogy nem. Csak olyan jó rá gondolni.:)
soljanka
@Böjti Banyus: én ugyan nem követem a trendet! Amikor 10 kilót felszedtem, szépen megteltem mellben is. A többi részemen annyira nem zavart, de alig vártam, hogy visszanyerjem a formámat, meg a pici cicit...Akinek meg nem ez tetszik, az úgysem engem választ, a lényeg, hogy én jól érezzem magam.
batukán
@varrólány: Értem én kérem alássan! Az a férfi aki kemény seggel büszkélkedik, az sokat szexel, ergó: van tapasztalat és tanulhatnak tőle a nők, hogy aztán az új dolgokat bevethessék otthon apával az ágyban!:-))))
batukán
@Hókuszpók: Nagyon buta ember vagy!:-))) Mi az hogy a múlté a bankszámlád? Te semmit sem tanulsz a politikai elittől? Lopni, csalni és folyamatosan hazudni kell és lesz kövér bankszámlád és hidd el azzal, azonnal megfiatalodsz, még plasztikai sebészre sem lesz szükséged, a lányok meg egyenesen csodálni fognak!:-))))
varrólány
@batukán: Vagy már kitűnő adottságokkal született, vagy sokat sportol(nem sakk) a jó seggű férfi.
De végül is általában nem a fenekét kell csodálnunk.:-))
taglo
Szöget ütöttetek a fejembe !30-éve volt egy nőm annak abszolút ,nem volt !Lehet hogy...??? Na mostmár MINDEGY !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.