A világ egyik legfelelőtlenebb anyjának kiáltották ki Menna Pritchardot, aki mindenhová, még a sziklamászásokra is magával cipeli kislányát, Ffiont. Ráadásul védősisak nélkül.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hókuszpók
Ha védőfelszerelést viselne a kicsi, egy szavam sem lenne ellene. Véleményem szerint nem baj, hogy az anyja mindenhová magával viszi.
Bár önteltségre vall, hogy szerinte teljesen biztonságosak ezek a túrák, ugyanis hegymászásnál, vadvízi evezésnél nincs 100 %-kos biztonság.
Levendula
@Dulcinea: Mint már írtam, teljes mértékben egyetértek a véleményeddel, sőt azt is hozzátettem, hogy ez a meggondolatlan hegymászó nő egy hü... pi...
ila51
@batukán: ide sorolnám még azokat a gyerkőcöket akiknek kulcs lóg a nyakában , még ha csak muszályból is ...a másik véglet is eszembe jutott az angol apróságról , amikor pórázon vezetik...
Zsoel
@batukán: Ja, hát addig nem vészes, amíg az anya le nem esik.
batukán
@Zsoel: Fő a pozitív gondolkodás!:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.