Magyarország - Egyelőre újra tanulja a világot a Viszkis, ami érthető, hiszen egy teljesen más világba jött ki a börtönből, mint ahonnan 12 éve bement.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Ezek ott bent nem nézhetnek tévét? Nem hiszem...
Dulcinea
Na most valamit nem értek! "Rácsodálkozott, hogy nincs 1-2 forintos, csak 5 forintos". Na most elméletben a börtönben lehet vásárolni, vagy nem? Esetleg beszélhet tv ügyben olyannal aki, mostanában került be! Vagy nem ? Ha így van, akkor az újdonságokról nem maradhatott le! Vagy pedig az összes ilyen, és hasonló "börtönhelyzet ismertető" volt kamu.
zsolti
@overdose1: leülte a büntetését, arányaiban még többet is, mint mások szoktak kapni... szerintem most van nullán. ha meg más ellenérvet nem tudsz felhozni, mint a származását, akkor te sem vagy sokkal különb... (egyébként magyar, erdélyi, tudod régen az is idetartozott)
Atesz30
Viszkis 2 nap után: "Ezeka parlamentben többet lopnak 1 nap alatt mint én összesen még sincsenek börtönben..."
csikknorisz
Ekkora egy hülyeséget. :) Persze bazmeg, 12 éve még lóvasút volt, meg kovakővel gyújtottuk meg a mécsest.
pictor
Nem csoda, hisz ez nem valóságshow, ahol mindent készen a szájukba kapnak, teljes kényelemben nem tudnak magukkal mit kezdeni,az unalomtól!
Egy szál semmiben, és semmivel egy lakatlan szigeten éljen meg..-ez lenne valóság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.