Biztosan sokan vagyunk, akiknek a csirkeszárny gyerekkorában csak aprólék volt, amivel a leves készült, és legfeljebb a nagymama kotorászta ki a tálból. Mi meg igyekeztünk kikanalazni a húsosabb részeket, és a májat meg esetleg a zúzát.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@pictor: nagyon finom , csak kicsit drága a combhoz képest ...
pictor
@ila51: Igazad van, de annyival finomabb is...én legalább is jobban szeretem a szárnyát, mint a combját...mármint a csirkének!:))
ila51
@pictor: ..mint a termeszhangya úgy le csócsikálom a csontos darabokat , szárnya , fara :)) combja a nagyoké / apa , gyerekek...mármint a csirkének ! .:)) /
varrólány
Nálunk tegnap volt, rántott csirkeszárny! A csont a cicáé! -))
ila51
@varrólány: :)) még szép ...a cicának is vannak jogai...
qxy
A cikk írója rájött arra amit mindenki tud Haladunk. jó jó vannak konyhai analfa gammák. Egyszer amikor még otthon boltoskodtam, Odajött egy hölgy Azzal kezdte én már több mint tizenöt éve főzök! és nem is akárhogy! De mondja már meg? Mit lehet csinálni a marha húsból? nézek ki a fejemből a hülye kérdésre, majd válaszolok Ugye hülye kérdésre hülye válasz Hát nem tudja?! Csíírke pörkőőőltet!!! Azért mertem így szólni mert ismertem a hölgyet amúgy mindenkinek recepteket is ajánlottam minden húshoz. ennek is vagy tíz módot mondtam mit lehet a marha húsból csinálni. A főzés a hobbim és nagyon szerettem boltos lenni mert a háziasszonyoknak már szerdán nincs ötlete. Csak ott áll és agyal. Mit is főzzek?? és akkor jövök én. és minden húst el tudok adni mert mindenre van akár tíz ötletem.Hozzám le merték küldeni a gyereket hogy fél kiló hús kell rántani és ha lehet akkor tíz szelet legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.