Az év elejétől új világ köszöntött be a kínai televíziózásban, miután az állami rádió-, film- és televízió főhivatal (angol rövidítéssel: SARFT) a valóságshow-k számának erőteljes korlátozását rendelte el. Már ezt megelőzően is fokozatosan szabályozni kezdte tartalmukat, hogy „a tömegek számára káros” műsorok helyett „a kultúrára és az erkölcsre nézve hasznos” tartalom kerüljön előtérbe.

Forrás: nyest.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nálunk se ártana betiltani az összeset!
Atha
...és milyen kurvára igazuk van.
Lehet köpködni de a liberális szemlélet nagy apologétái hatalmasat csúsztatnak hogy ezek a műsorok nem ártanak mert ha nem akarod nem nézed. Egy fiatal, nem teljesen kialakult értékrenddel rendelkező fiatalt igenis rossz irányba vihetnek ezek a műsorok, fals szocializációs képet alkotva bennük.
Szabadság vagy szabadosság örök vitakör, de szerintem Kína jól teszi hogy gátat szab az USA televíziós szennyének mert könnyen kidalolhatják alóluk az irányítást. Tibet és az Ujgurok miatt bekaphatja de ebben igaza van.
Tündérrózsa
Azért az mégis abszolute, hogy vasárnap este a főműsor a való világ. Végre ráérnék egy kicsit, nem kell még este is dolgoznom, a párom is otthon van, szeretnék egy kicsit kikapcsolódni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.