Busás fizetés ígéretével csaltak ki, majd embertelen körülmények között rabszolgaként dolgoztattak több tucat magyar férfit egy mongóliai vasércbányában - tudta meg a Blikk.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Látszik, hogy a világ tele van szar emberekkel...ezeket a mongolokat sem ijesztgették kiskorukban hogy: Isten szeme mindent lát! Az özvegy így is nagy bajban van, nincs pénz ügyvédre...jól mondta Lázár: ha nincs pénzed, annyit is érsz. Itt egy élő példa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Őszinte részvétem az özvegynek!
Jó példa a leendő celebeknek. Ha dolgozol, belehalhatsz, jobban fizet, ha a bulvár foglalkoztat. Ha pedig néha le is vetkőzöl egy-egy magazinnak, még több pénzed lehet valódi munka nélkül.
Némó Matróz
Aki egy hetet van egy országban az könyvet ír!
Aki egy hónapot az novellát ír.
Aki egy évig van egy országban az leírja három sorban.
Le lehet engem nézni nem zavar.
Tudom van itt sok pöffeszkedő semmirekellő, kivagyi, hazug képmutató aki osztja az észt. (Esze csak a tyúknak van!)
Én egyszerű melós voltam vagyok és leszek és semmilyen hazug konvenció alá nem vetem magam.
Nem állok be a " jó fiúk" közé, mert én nyugodtan akarok aludni!
másvirág
@Tündérrózsa: De öszintén ! A kecske és a bírka nem jó partner ?
Mongolia elmaradott ország . Az "igény " a létfentartás családi szinten.
Nincs értéke pénzűknek egy "hatalmas lakatlan minden civilizációtól elzárt " országban .
Nem véletlen,hogy a vendégmunkások 90 % Kina-i,megélhetési dolgozó.:-(
Bocs hogy én válaszoltam. !
Bástya Elvtárs
@másvirág: Nézd meg a "Pityergő teve" c. filmet!
Levendula
Ennyit a külképviseletekről. Tisztelet a kivételnek, de nem sokat érnek. Nekünk is volt velük dolgunk, itthonról hívtuk fel telefonon egy ország (szándékosan nem írom le) külképviseletét, ahol egy hölgy elmondta, hogy neki most meg kell szervezni 300 fős ünnepi ebédet, nem nagyon ér rá másra. Megkérdeztem, hogy "Akkor minek vannak Önök, hogyha nem lehet kéréssel, kérdéssel Önökhöz fordulni?" Erre azt mondta, hogy majd megpróbál valamit segíteni, de ő csak egy munkatárs. Akkor hol a francban van a konzul és a többi???
qxy
@Tündérrózsa: Szerinted ott nincsenek nők??? Lehet ott is csiszolni. csak mondták előre hogy vigyázzanak ( ne a gyerekre hanem a bajokra.) Amúgy nem szegények. csak nem olyanok az igények mint nagyon sok helyen. A gyerek nem megy suliba ha nincs 100 ezer forintos mobilja .Ott ?? mit kezd a mobillal? meg a nettel? Nem szegények csak nincs szükségük olyan dolgokra ami nem kell.és igazuk van.ha meg ki tudják fizetni a külföldi munkát akkor ? na ugye nem szegények. Amúgy. Nem kell Mongólia. Németország. Ha kijössz ,nincs ismerősöd.Nem tudod a nyelvet. Akkor nincs lakásod nem tudsz munkát keresni nem tudod a biztosítást elintézni. semmit nem tudsz csinálni és itt is lehet 12,16 órát dolgozni.Ide is sokan jönnek egy nap után meg mennek mert Ez embertelen nem embernek való. Aki bírja csinálja aki nem az megy haza azt sír és azt mondja Jó neked könnyű te kint vagy . és sokat keresel. Gyere te is és lehet csinálni .Erre mindíg az a válasz De hát az messze van. Nekem is. és tíz éve nyomom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.