Karl Lagerfeld a héten egy interjúban arról beszélt, hogy bár nagyon szereti Adele hangját, és az arca is elég szép, de szerinte "túl kövér".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Hát persze, kölcsön kinyír vissza jár, ez kérem ostoba felfogás.
Zsoel
Nem ledagadtozta, csak azt mondta, túl kövér. Van különbség. Amúgy szerintem is az.

"Soha nem akartam úgy kinézni, mint azok a gebe modellek a magazinok címlapjain! Én a hétköznapi nőket képviselem, és erre nagyon büszke vagyok."

Na persze, persze. Még sosem hallottam, hogy bárki ismertebb, kövér nő azt mondta volna: "Gyűlölöm, hogy ilyen dagadt vagyok, esténként bőgve pofozom magam a tükör előtt, próbálok minél kevesebb enni és minél többet mozogni, de így is egyszerűen idegbaj az életem, mert utálom magam, utálok emberek közé menni, és gyűlölöm, hogy nem vagyok elég formás és nem néznek meg a férfiak!" Van ilyen? Nincs. Mindegyikük kivétel nélkül "teljesen elégedett" az alakjával, "így érzi jól magát a bőrében", "büszke rá, hogy olyan, amilyen". Alig hiszem, hogy valójában ne adnák oda a fél életüket is érte, ha egy jó tündér hirtelen bombázóvá varázsolná őket.

Na és persze a kövér nők meg a sovány, gebe modellek között van ám még egypár fokozat.
darwin
Nem ismertem az énekesnőt,most hallgattam meg egy számát.Ennek a nőnek nincs szüksége arra ,hogy a darázsderekával hódítson.Zseniális hang.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.