A sokat támadott Dörner György társulatához szerződött Gregor Berni. Azt mondja, nem válogathat az állások között, sôt sajnálatos módon már a férjének is dolgoznia kell.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Szegény elnyomott nyomorultak,micsoda terror./Már a férjemnek is dolgoznia kell/ A nejem meg dolgozni szeretne,de nincs hol,és rajta kivűl még több százezren !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Bernike! Dörnerhez szerződtél? Azt hiszem, most írtad le magad végérvényesen! És apjuknak is dolgozni kéne? Micsoda sorscsapás!! :-)))))) De látom, mihamar el kell játszanod a Kurázsi mamát, képletes ekhós szekérrel.
Dulcinea
Fel vagyok háborodva, nem is érten én ezt a cudar világot! Mi az, hogy egy férjnek dolgoznia kell? Hogy jön kérem a csizma az asztalra? Egy férj csak legyen otthon aztán egész nap vakargassa a fejét, hát milyen világot élünk? Berni jelentsd fel az államot amiért a férjednek dolgoznia kell! Mond már meg őszintén, miért jó ha a férjedet eltartod? Valamit nagyon tudhat?
RAMBO
Ez durva. A fickónak is melóznia kell.
Január
A cikkben a férjről az alábbiak vannak, na ebben sehol sincs sajnálkozás, az csak a hirhajhász újságíró sajátja, írói munkássága.
" Nekem ez bőven elég – tette hozzá a színésznő, akinek férje, Somogyi István nem tudott a szakmájában elhelyezkedni.

A színházi rendező jelenleg tanít a megélhetéséért. – István biológia-kémia szakos tanárként segít a diákoknak. Jó, ha nehéz helyzetben az ember több lábon tud állni – mondta Gregor.
B. M.–B. Gy.
gibgab
Ó de sajnálom! Nagyon megalázó lehet.
De ha jól értem, odáig még nem süllyedt, hogy a nemzet napszámosa legyen, mert csak otthon korrepetál.
DR Eric CARTMEN
JÉZUS MÁRIA !!! Ezért tart itt ez az ország !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.