Február 29-én egy este találkozhatunk azzal az énekessel, aki joggal tarthatja magát Ronnie James Dio legfőbb örökösének, továbbá a Monster Magnet ritmusszekciójának örömzenélős projektjével, valamint egy olyan hazai heavy metal csapattal, amely már Thaiföld rockklubjait is meghódította. A budapesti Club 202 színpadán az Astral Doors, a Riotgod, valamint a hazai Crossholder és az Elfsong várja ezen az estén a hard rock és a heavy metal kedvelőit. Az aznap megjelenő márciusi Hammerworld Magazin megvásárlói ingyen juthatnak be a koncertre!

Forrás: MyMusic
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nightwolf5
Üdv mindenkinek!
Szolnokról szeretnék eljutni a koncertre de sajnos egyedül nemigen megy és haverok közül senki nem megy. Az lenne a kérdésem hogy megy e valaki a koncertre akihez tudnék csatlakozni, természetesen beszállok a költségekbe?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.