MAGYARORSZÁG - A képlet világos: heti két szex, hat csók, s holtbiztos, hogy férj és feleség együtt koccint az aranylakodalmán! Valóban ennyire sima ügy lenne egy házasság melegen tartása? Brit tudósok esküsznek rá, hogy  a hosszú társas boldogság titka pofonegyszerűen  számszerűsíthető.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Egyszer horgásztunk . és miről is jött fel a szó hát persze a punciról. Az egyik fószer- Micsoda?? én heti ötször aláverek az asszonynak úgy hogy nyöszörög! Közben, nem vette észre hogy jött a neje és mindent hallott. és így szólt. Mit mondól te?? Hányszor?? Már egy hónapja nem is láttam a pöcsödet! mit beszélsz?A fószer nem tudom miért de nagyon gyorsan összepakolt és el is ment haza.
sokanvagyunk
@qxy: Pecás... És Te mekkora halat fogtál, ha nem vagyok indiszkrét?
qxy
A leg nagyobb egy 47 kilós harcsa Békés szent Andráson.és azt mondta a vadász barátom. Én meg lőttem egy szarvast, de jött a vadőr és azt mondta megbüntet. Erre töltöttem és bumm a vadászt is De akkor láttam meg hogy a bokorban egy pár látta az esetet Na erre töltök és őket is bumm! és akkor jött egy túristabusz tele emberekkel . Mire én. Csak azt ne mond hogy azokat is le lőtted?! Mire ő. Ha nem lesz kisebb az a kurva harcsa akkor még a sofőrt is!!!
sokanvagyunk
@qxy: Most már hiszek neked... ne tölts újra. A pecáskollégád meg lehet, csak az első bokorig somfordált a nagyszájú mohó-asszonnyal...
qxy
@sokanvagyunk: Amúgy van fotó a harcsáról de Szegeden A harcsa igaz. A többi poén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.