A Costa Concordia parancsnoka egy moldáv nővel enyelgett a tragédia pillanatában.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Úgy döntöttem, nem olvasom el az eredeti cikket, azért sem húzom föl magam.
Vagy nagyon romantikus, vagy nagyon szigorú vagyok abban, hogy munkaidő alatt mindenki végezze el tisztességesen a munkáját.
Nagyon csábító tud lenni egy kapitányi egyenruha,(oh de még milyen!!) de ha leveti, ugyanolyan férfi, mint bármelyik másik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Kutyafüle: Kedves VAU HALLÓSZERV! Sajnálom, de él bennem a remény, hogy ez a szarrágó patkány, akit " kapitánynak" neveztek holta napjáig megemlegeti a legendás " Mary Celeste" hajó parancsnoki hídját! Mellesleg erről sokat lehet megtudni Dékány Andrástól! Jó szórakozást!
Dulcinea
@silber13: Csillagom! A kedvességet és jó humort, azt általában szokták szeretni!:))
Momentán azért, mert kellemes légkört, és jó hangulatot biztosít:))
Dulcinea
@verőce21: (15:58) Aki pedig lassan ad, egyszer sem ad igazán!:))
batukán
Mi lett volna ha még szexeltek is volna ...!
Kutyafüle
@silber13: Kedves Napsugár Silbert! Ajánlatodra nézegettem a debreceni kishuszárt, de sajnos nem indult be nálam semmi. A pulzus számom nem emelkedett, a szívem nem dobbant,és pajzán gondolataim sem lettek. Így már valószínű, hogy hasraesni sem fogok. Sőt! zavarba sem jövök, tehát a nokedli sem potyog le a villáról.
Az én romantikám inkább a 48-as honvéd egyenruháknak szólt, ha ilyen képeket nézegetek az inkább melengeti a szívemet. Meg egy kicsit el is facsarja. Én már csak ilyen vagyok. Látom, humorodnál vagy, mint mindíg! Ez jó jel!
Kutyafüle
@Dulcinea: 7.50-re El a kezekkel, akarom mondani a szemekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.