Gyanítom, hogy ez évi újévi fogadalmaink listáján is előkelő helyet foglalt el az önmagunknak vagy környezetünknek tett ígéret: januártól fogyókúrázom! Aztán telnek a napok, a hetek, és újabbnál újabb kifogást találunk a diéta elodázására. Aztán tavasszal előkerülnek a szekrényből az "összement" szoknyák, nadrágok és beindul a fogyókúra-őrület.

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségtükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pictor
@Dulcinea: Igazad van, fogyókúra nélkül is lehet egészségesen élni, és legalább jó érzi magát az ember!:))
Dulcinea
@pictor: Nekem, fenntartásaim vannak az olyan nők iránt, akik 40-en túl csak azért is 20-nak akarnak látszani, és eszeveszetten fogyókúráznak, meg toppot húznak magukra stb.
Azt vallom, minden egyes korosztálynak meg van a maga szépsége, még kissé moletten is! A lényeg, hogy tudjuk elfogadni magunkat olyannak amilyenek vagyunk!:))
pictor
@Dulcinea: Így van, csak helyeselni tudom, sokan eszeveszett diétába fognak, és többet ártanak maguknak vele, mint gondolnák! Fogadja el magát mindenki, amilyen!:))
Némó Matróz
Letörném az asszony derekát ha merne fogyókúrázni:)
Én őt úgy szeretem ahogy a Jóisten megteremtette!
Rézangyal
@Némó Matróz: Szeretem a hozzáállásodat az asszonypajtihoz. :))) Így beszél egy rendes ember! Az én emberem is ilyen, csak még meg is toldja azzal, hogy folyton olyasmiket hurcol haza, amiről tudja, hogy imádom! A piszok! xD Hiába kérem, hogy vigyázzon az alakomra. Pl: a barna magvas zsömiknek nem tudok ellenállni, csirkének sem, meg a pogácsának sem, májpástétom, jó minőségű virsli, gyümölcsök stb. Nehéz úgy fogyózni, ha folyton tömik az embert. Ezért nem is fogyózok, bár még nem is kell xD
Némó Matróz
@Böjti Banyus: Senkivel és a véleményével se törődj csak szeressétek egymást!
Ennél nagyobb kegyet, adományt nem tudok elképzelni, persze az "aprajafalva" jelenléte után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.