Végső elkeseredésében a jeges tóba vetette magát egy szennai családanya. Gy. Klára két munkahelyen is dolgozott, mégsem tudta törleszteni a család hiteleit.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Erről is kéne beszélnie a kormánynak.Nem csak azt Szajkózni,a "kommunizmus áldozatai". Róla mikor emlékezik meg a kormány, egy nappal ,meg a többiekről akik miattuk lettek öngyilkosok . Ők az elmúlt 22 év áldozatai.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
@batukán: Te egy nagyon rendes ember lehetsz.
labos
@vukkocska: milyen ingatlant vennének el tőlük, az már rég nem az övék, onnantól kezdve hogy nem tudnak fizetni a hitel után, már csak idő kérdése hogy elvegyék tőlük a jelzáloghitellel terhelt házat. Erre a hitel felvételekor kell gondolni
ilyen esetekben sokszor a hitel összege nagyobb az ingatlan értékénél.
Ha lemond az minden örökségről az örökös ,akkor mindent bukik , ezt akkor szokták ha mínuszos az összesítés
glycerin
A politikusok mindig ott lesznek, amikor szükségük van rád.
gabrella
Az anyai örökségről a gyerekek simán lemondhatnak (ami ebben az esetben mínusz) de a férj szerintem a fele adósságot megörökli,illetve lehet,hogy az övé.
rokker33
@batukán:Ja majd hajléktalan lesz az már jobb mert ha nincs háza akkor nem is lesz ilyen fizetések mellett még egy albérletet is nehéz fenntartani de ha nem dobja el az életét az asszony akkor több esélyük lett volna a fizetésre mert munka helyet ha nehezen is de lehet találni az öngyilkosság nem megoldás és ezt te is tudod szerintem! @Állami gondozott:Nem leszek annyira ostoba hogy egy hitelbe beleugorjak!Eddig se volt rá szükségem ezek után se tartok rá igényt és mint írtam ház az van egy pár dolgot rendbe kellene tenni de csak saját pénzből!@palika:kösz ezt bóknak veszem ;)
batukán
@rokker33: Ilyen esetben én azt mondom, ne legyen házam de tartozásom sem. Nem biztos, hogy az ötvenezret nem tudta fizetni, lehet 150 vagy 200 ezret kellett havonta törleszteni, nem tudjuk, teher nélkül könnyebb új életet kezdeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.