A nő a Rám-szakadékhoz indult, tíz kilométert tipegett az erdőben, mire este rátaláltak.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

másvirág
@ila51: @Dulcinea: @varrólány: Tiszteletem a női nemnek !
Ha "boldogság édes nöstény madárkája " túrabakancsban szánja rámagát az útra,most a Lengyel Tátrában magyarázkodna ,hogy eltévedt pláza keresés közben .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Kutyafüle: A németeket veszem ilyenkor etalonnak , milyen kényelmesen tudnak turistáskodni. Igazi trampli , kényelmes cipők , kalap , napszemüveg , hátizsák...
Kutyafüle
@ila51: Tőlük lestem el én is. Soha nem megyek kirándulni egy nagyon kényelmes mondhatni kitaposott cipő nélkül. Bármi előfordulhat. Ja és erdőben mindíg van nálam egy jó kiránduló bot. Mindenre jó.
Dulcinea
@másvirág: Angyalom! Vigyázz mit beszélsz!:) Nem járok tűsarkúba, és aktív túrázó vagyok! Képzeld a térképet is tudom használni, és eligazodom rajta ha másképp nem akkor leteszem a földre, és végig gyalogolok rajta:)) Na erre varrjál gombot!:)))))
palika
@Dulcinea: Te minden nap formában vagy!:-))
Kutyafüle
@palika: Irígylem, hogy Dulcinea minden helyzetben kivágja magát. Erre szokták mondani, hogy a jég hátán is megél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.