Sokan álmodnak színekről és bizonyos gyümölcsökről. Ezek - a fekete-fehér színű álmokkal ellentétben - mélyebb jelentéssel bírnak. Ismerd meg a 6 leggyakoribb gyümölcsálmot!

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
És a visszatérőálmok mit jelentenek?
Kutyafüle
@Dulcinea: Valamilyen elvarratlan szálak, meg nem oldott problémák ,amik még mindíg foglalkoztatnak.
Dulcinea
@Kutyafüle: Hát az elég érdekes! Mert álmomban, földrajzilag nem tudom, hol vagyok, de egy jó nagy erdővel szegélyezett réten leledzek, és várok magam sem tudom mire. Majd a távolból feltűnik egy vágtató ló, ami eszeveszett gyorsasággal vágtat felém! Egyébként egy gyönyörű fekete mén. Majd amikor odaér majdnem elém, fölágaskodik párszor és elvágtat a semmibe! Ez az az, álom ami időről időre visszatér!
Kutyafüle
@Dulcinea: Aranyos álom,nem félelmetes. Anélkül, hogy tévesen ítélnék meg valamit, ez jelenthet jót is, rosszat is.
Az erdő, a fa mindenképpen te vagy, a nyugalom, a biztonság jele. A fa szimbóluma, hogy két lábbal állsz a földön, erős vagy,Kitartó, megbízható, családőrző, nálad biztonságot talál az aki keres.
Sajnos, a ló szimbólumát nem értem. Az hogy fekete, nincs jelentősége, ebbe nem kell belemagyarázni semmit sem. Talán a te félelmeidet jelenti, amire gondolsz tudat alatt foglalkoztat. A jövőtől félsz talán?
sokanvagyunk
@Dulcinea: Krúdy Álmoskönyv: Ágaskodó ló: nem várt megtiszteltetés. Fekete ló: nyomott, szomorú idő. (amit a hely helyrehozhat!) A hely: csak a Mecsek lehet, a Kisrét, a Mecsek szép fekvésű déli lejtőjén...
Dulcinea
@Kutyafüle: Köszönöm szépen a segítséget! Ami a félelmet illeti, nos igen a jövőtől szerintem mindenki fél egy kicsit! Vagy nagyon!
Dulcinea
@sokanvagyunk: Szóval azt mondod, kedves, ha az álmom, végére akarok járni, utazzak 400km-t. Pécsre, vagyis a Mecsek kapujába!?:)) És lépjek is be azon a "kapun"! Mivel nem vagyok ismerős arra elkelne egy idegenvezető, vállalod ezt a szerepet?:))
Kutyafüle
@Dulcinea: Egyszer olvastam, hogy a ló a család összetartozását jelenti. Kiraktak állatképeket, és aki a lovat választotta ezt a választ kapta.
Kutyafüle
@sokanvagyunk: Akkor fejtsd meg az én álmomat, ez nincs benne a Krúdyba, én sokszor repülőt vezetek, és bizony fel is szállok, és látom alattam a tájat ,folyókat, tengert. De nem félelmetes, sőt nagyon kellemes érzés.
Dulcinea
@Kutyafüle: Amit leírtál, az rám nézve helytálló! Már ami a nyugalmat illeti, nehezen lehet kihozni a sodromból, és a felelősségből sincs hiány! A gyermekeimet is nagyon szeretem, ha kell a csillagokat is lehoznám az égről nekik.:)) De egyébként @Kutyafüle: benned, egy boszorka, vagy látnok veszett el! Természetesen a szavak kimondottan jó értelmében:))
Dulcinea
@Kutyafüle: Nem tudom csak próbálok tippelni! A repülés, a szárnyaló fantáziád, de erős és magabiztos is vagy! és tuti két lábbal állsz a földön! De azért álmodozni szeretsz!Gondolom, szintén sok embernek nyújthatsz biztos támaszt,ezért nem ijeszt meg a dolog. A többiről sajnos tippem sincs.:(
Rézangyal
@Dulcinea: Minden vicc nélkül mondom, a ló hatalmas, fallikus szimbólum. Pláne, ha csődör. A fekete szín mindezt nyomatékosítja. Ha egyedülálló vagy, akkor inkább azt jelentheti az álmod, hogy nagyon szeretnél egy igazán lenyűgöző személyiségű, remek férfival találkozni, aki mellett biztonságban érezhetnéd magad minden szempontból.
sokanvagyunk
Bocsi, itt vagyok, nem álom: elment a villany a fél házba... beégett néhány vezeték. Elhárítva... (Csak ilyenkor elindulnak a véderők, mert akciót jelzett a riasztó.)
Dulcinea
@Böjti Banyus: Köszönöm szépen neked is!:)) tényleg egyedülálló vagyok, de, egy hatalmas szerszámú pasitól nem is tudom...lehet, hogy elfutok:))
sokanvagyunk
@Dulcinea: Hallgass nyugodtan @Böjti Banyus-ra... szép amit írt. (bár elrontotta a programomat)
Dulcinea
@sokanvagyunk: Pufff, neki, micsoda kisugárzás, amerre jársz, még a falba is beég néhány vezették!:))
Dulcinea
@sokanvagyunk: Amit, a @Böjti Banyus: írt azt tulajdonképpen fontolóra veszem, szakítok az elveimmel és keresek egy lenyűgöző pasit! Még egyszer köszönöm @Böjti Banyus: :))
sokanvagyunk
@Kutyafüle: repülni víz és mező felett: gazdagság. Toronyra, háztetők felett ne repülj!!!
Rézangyal
@Dulcinea: Nem a szerszáma hatalmas drága @Dulcinea: ! Félre ne érts! A fallikus szimbólum nem egyenlő a phalosszal :) Férfit, férfias vonzerőt jelent :)))
A hatalmas szerszámtól én is menekülőre veszem a figurát :)
ila51
@Dulcinea: ..." hiába menekülsz , hiába futsz ..."
Dulcinea
@Böjti Banyus: Húúú, na most megnyugodtam!:))
Rézangyal
@sokanvagyunk: 14.58-ra Bocsánatért esedezem...:))) De Dulszival még megbeszélheted a dolgot, nem? xD
Dulcinea
@ila51: Ne ijesztgess már!:)) elér a végzetem?...futok sietek szaladok,a végzetem elé!:))
ila51
@Dulcinea: Ugye mondtam ! tehát nem előle :))
sokanvagyunk
@Böjti Banyus: Drága vagy, komolyan! Köszönöm! De most mondja a nejem, hogy: nem!:))
Kutyafüle
@Böjti Banyus: Banyus akkor mit jelent az hogy fallikus. Ugyanis nekem nagyon tetszett Nagy Sándor Ördög nevű csodálatosan szépen ábrázolt fekete lova, amin ugyebár eljutott Indiáig.

Te szerinted miért vagyok repülős álmomban? Csak nem az voltam előző életemben?
Dulcinea
@ila51: Na várjál már, most merre van az előre?:)) Per, pill. az ablak előtt ülök!:))
Rézangyal
@Kutyafüle: fallikus=maszkulin=férfias Én is repültem már álmomban. Nem vagyok álomfejtő, de szerintem a vágyainkat jeleníti meg materializált formában. Amikor álmomban repültem, hihetetlen boldogságot éreztem, olyat, amilyet ébren még soha. Rossz volt felébredni belőle.
ila51
@Dulcinea: ... úgy írtam : nem előle Az pedig , hogy virtuálisan merre húz a turbulencia Te tudod :)))
Kutyafüle
@Böjti Banyus: POntosan így van, eltaláltad. Sajnáltam, mikor végetért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.