Valóban a XXI. század nagy kivándorlási hullámától kell tartanunk Magyarországon? S ha igaz, hogy világgá mennek a magyarok, vajon hol vetik meg a lábukat, hogyan boldogulnak hazájuktól távol?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Nyilván az alja munkát adják nekik nem az igazgatói állásokat osztogatják. Ezt mindenki tudja.
lópicigáspár
Bizony robotol, mert a magyar nagy általánosságban szorgalmas, dolgos nép. Annyi a különbség az itthon robotolóval, hogy az itthoni tisztességes munkából éhen döglik, kint viszont kényelmesen megél belőle, úgy, hogy félre is tud rakni!
Január
@gabrella: Az o igazgatói beosztást a legritkább esetben, csak a gond az, hogy szegénynek is más a világ azon fertályán lenni. És végül is a szegény európai országok biztosítják a gazdagoknak a cseléd utánpótlást. Sőt a szegény országok képzik ki a gazdagok részére a diplomásokat, melyet ők el is fogadnak, ha az Eu-ban cseppnyi emberség lenne, gátat vetne ennek a modernkori kizsákmányolásnak - nevezetesen járuljanak hozzá a képzési költségekhez -, ha már annyira meghatározzák az életünket.
DrGore
Itthon is robotol, csak nem mindegy hogy mennyi pénzért. Bár sok helyről hallottam hogy már nyugaton sem olyan könnyű még csicska munkát sem találni, oda is már ismeretség és protekció kell mindenhová.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.