A felesleges kilók, amelyeket - ha tetszik, ha nem - mindenhova magunkkal cipelünk, nem csak szervezetünket terhelik meg rendkívüli módon, hanem - ahogy az számos tanulmányból is kiderül - a depresszió kialakulásának a kockázatát is jelentősen fokozzák.

Forrás: WEBBeteg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Ez csak azoknál igaz akiknek nincsenek barátaik. Én 120 kg vagyok mackósan elosztva sörhas puffadó háj nélkül és teljesen nyugodtan békében élek. Sokszor elég a megjelenés is ahhoz ,hogy egy vita elcsendesedjen. Tovább is megyek volt aki kifejezetten irígyelte a testalkatomat mert gyermek korom óta így nőttem fel boldog voltam konditerembe jártam és mostmár tudatosan alakítom a testem.
Az egyszer biztos ,hogy a barátok nagyon sokat tudnak befolyásolni a depresszió kialakulásában. Nekem soha nem fordulna meg a fejemben ,hogy depressziós legyek mert bár nem vagyok szép a strandra nyugodtan kimegyek és mindenki jól érzi magát és a lányoknak is jobban bejön a jó humor és a jól időzített komolyság mint ,hogy sík hülye vagy ,de jól nézel ki..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.