Az amerikai nő négy éve nem iszik mást, csak saját vizeletét. Fogat is mos vele. Lánya aggódik érte, a férje véleményét nem tudni.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Mert ismeri a magyar mondást :" ki a Duna vízét issza,saját "vízét" issza onnan vissza /Na ez nem igaz mert Győriekétől Budapesten és sok városon át másét/
Neki nincs Dunája !Ha egyszer rákapott,akkor ő "vízeletista "? /az alkoholista mintájára/
Akárhogyan is annak "szaga" van,tudjuk a benne lévő ammónia gombaölő hatású,mégsem kenjük a penészes falra./bár vannak kivételes emberek/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi
A vizelet steril,méreganyagokat tartalmaz,de a szervezetbe kerülve ismét lebontódik.
Népgyógyászat is használja előző sorokból kiderült.
Érdekes olvassátok el:cotcot.hu/cikk/2009/03/13/idd-a-pisit-kend-a-pisit
Én azért maradnék a vizeletmentes italoknál,amíg tehetem:))))
ila51
Cronin egyik orvostörténeti novellájában olvastam , hogy a vizeletet megízlelve követte a gyógyulás folyamatát az orvos.
ila51
Gondoltam , ha M Ilonának bejött akkor nekem is. Hétvégén nagy takarításban voltam a kezem tropára ment , a tegnapi nagy szél is besegített. Két kezelés rendbe hozta a kezeimet , semmi kézkrém nem vetekedhet vele :)))
töky
Pedig a vizeletet más célra is lehet használni. Múltkor lehugyoztam a nadrágom szárát. Az asszonynak azt akartam beadni, hogy csak reform mosást végeztem, de nem hitte el. Váltig állította, hogy mata részeg voltam. Lehet, hogy ismer?
Dulcinea
Gusztustalan egy nő! Szegény férjét sajnálom, lehet naponta összehányja magát, az elmebeteg nejétől! Vagy már világgá ment... :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.