A férfi, aki múlt héten kis híján két emberrel is végzett, „furcsa sérüléseket” szenvedett. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) sajtóirodája szerint a büntetés-végrehajtási intézetben nem bántalmazták; sérüléséről írásban úgy nyilatkozott, hogy az nem a fogva tartás ideje alatt keletkezett.

Megfigyelésre kórházba szállították P. Máriót, azt a mozsgói orvvadászt, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy természetjárót megölt, egy vadászt súlyosan megsebesített múlt pénteken Magyarlukafa közelében.

A BVOP sajtóirodája szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy P. Máriót vasárnap helyezték el egyszemélyes zárkában a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. A férfi alhasi fájdalmakra panaszkodott; az orvosi vizsgálat megállapította, hogy lépén kismértékű sérülés található, amely közvetlen orvosi beavatkozást nem igényelt. A javasolt orvosi megfigyelést a tököli Büntetés-végrehajtás Központi Kórházában hajtják végre, a fogvatartottat hétfőn szállították oda - olvasható a közleményben.

Kiemelik: P. Máriót a büntetés-végrehajtási intézetben nem bántalmazták; sérüléséről írásban úgy nyilatkozott, hogy az nem a fogva tartás ideje alatt keletkezett. A férfit több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják, és előzetes letartóztatásba helyezték, amiért múlt pénteken, Magyarlukafa közelében egy természetjárót hidegvérrel megölt, egy vadászt pedig meglőtt, miután felfedezték, hogy elejtett két szarvast.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Egyszerűen fel kellene kötni nem ennyit foglalkozni vele.
pictor
Előzetesben is lehet szerezni véletlenül "furcsa sérüléseket"!:))
verőce21
Az a baj ezekkel a kihallgató helyiségekkel, hogy túlságosan sík a padló és nincs benne lépcsó.(könnyen megbotlik az ember)
kopeba
Egyszerűen fel kellene kötni nem ennyit foglalkozni vele.
Zsoel
Pedig nem ártott volna, ha a szája meg a tökei egypárszor véletlenül nekiütköztek volna a fegyőrök bakancsainak.
qxy
Bizony hogy elverik. Tudom mert nem egy rendőr ismerősöm volt és van. Ezért útálom is őket mert ha ártatlan is akkor is el verik ha kedvük tartja.Egyszer Nagy boltban dolgoztam otthon és két fiatal pár, el kezdtek lopni Oda is mentem a pénztárhoz majd szóltam hogy kérem Jöjjenek velem. A válasz egy rugás volt, és így szolt Tisztában vagyok a jogaimmal! te köcsög Rendőr leszek jövőre a lányok megy ügyvédek! Na nem szívesen de jöttek be az öltözőbe . Majd bezártam az ajtót és közöltem. Én is tisztában vagyok a jogaimmal. Ti meg legyetek azzal tisztában hogy ami itt történik az nem történt meg. és Mint a répát.Volt egy barátom azt is be vitték az örsre, nem veszekedett csak mellettük állt és olyan maki volt hogy el esett és rá esett az egyik verekedőre. Na ekkor jöttek a zsaruk felkapták, bilincs rá és vitték is. Bent meg egy két füles mellett kiabálták hogy na itt veszekegyé faszikám itt legyél nagy legény! De hátra volt bilincselve a keze közben meg osztogatták a füleseket Meg kérdezte a haver Tényleg itt lehet verekedni? Mire a rendőr- Lehet hát üss meg ha bírsz buzikám! Ez meg lábbal szét rúgta az őrsöt mert hogy ezért is nem verekedett soha mert ezt sportolt.De amit kapott utána az se semmi volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.