Rostgazdag, kalóriaszegény és tele van antioxidánssal! Egy adag pattogatott kukorica kétszer annyi polifenolt tartalmaz, mint egy átlagos gyümölcs - derült ki laboratóriumi analízisekből.

Forrás: eletmod.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Dr. bosszants dr.: Piszok egy helyzet! Naponta 20 forinttal megvágnak! Itt is! Le a plagizált pattogatott kukoricával. Tiltakozom!
verőce21
A család nálunk is szokott "mikrózni", de én valamiért mindig rosszul vagyok tőle. Míg a gyümölcsöktől sohasem. :)
Kutyafüle
@dr. verőce21: Valószínű azért amiért én is. Én köhögök tőle, biztosan a héja miatt, ami piszkálja a torkomat. Viszont a férjem marokszám eszi, és inkább ezt egye, mint az édességet. És persze a gyerekekkel is így vagyok. :)))
Cat Buster
@Kutyafüle Dr.: Jónak jó az, de a mellékhatások tekintetében csak nyáron a nyitott ablak mellett javasolt a fogyasztása:)
A kert egyik oldalán megterem az évi igényünk, meg van még a rostély tehát energia takarékos áram felé.
bosszants
@Kutyafüle Dr.: Írjál nekik a parasztkönyvbe:)
a Pepita
Az ilyen bejelentések hallatán mindig meg kell nézni, hogy ki finanszírozta a kutatást. Ha a pattogatott-kukorica gyártók, akkor némi averzióim vannak a hitelességet illetően...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.