Bódi Margó és Guszti harminchét éve élnek boldog házasságban. Tiszteletben tartják a roma hagyományokat, amelyek szerint a nő feladata, hogy otthont teremtsen, de a férfi irányítja a család mindennapjait.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nana Margó! Isten azért teremtette először a férfit, és aztán a nőt, mert minden nagy remekmű előtt kell egy piszkozat!:)))

(Bocsi kedves férfiak, de ezt nem lehetett kihagyni!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Én is kiszolgálom a férjemet. Mindenben, ahogyan egy jó feleségnek illik tennie.
Cserébe néhány apróságot kapok viszonzásul. Reggel az ágyba hozza a kávémat, ebéd után elmosogat, felmos, kiporszívozza a lakást, bevásárol, cipőt tisztít, és délután amikor csendespihenőzök, felolvassa a napi híreket az újságból.
varrólány
@Kutyafüle: Azt a mindenit! Keresek egy jó férjet most már! :-))
Kutyafüle
@varrólány: Tulajdonképpen mindegy milyent találsz, a nevelés,(idomítás) során majd alakul. Aztán majd rájön, hogy nem érdemes váltania, mert kezdődik minden előről.:))))))) XD
zsuzsu
Van még pasi aki ilyesmiről álmodozik? Ébresztő !!:-)
Kutyafüle
@Horizont: Hát tudod, arra gondoltam, hogy amikor én írtam a szakdolimat, kb 50 oldal, megjárt volna a 10 nap doliszabi ,de nem kaptam, így a nyári szabim alatt írtam meg. Az elsőtől az utolsó betűig saját munka. Megvédés után egy enyhe idegösszeomlás, mert idegileg annyira megviselt minden. Na akkor most doki leszek 2 hétig, aztán törlöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.