Mintegy 18 millió forint bírságot kell megfizetnie a kiskorúak védelmére vonatkozó rendelkezések megsértése miatt a TV2-nek – jelentette be szerdán a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Így jár az a média amelyik nem hódol be a fideSS nek, ha a fideSS propagandát tolnák éjjel nappal akkor még jutalmat is kapnának.
Don Marcus Hibiscus
Úgy vettem észre,hogy manapság vagy olyan "bonyolult",meg értelmezhetetlen mesének csúfolt valamik mennek,hogy én nem értem,habár nem láttam visszamenőleg a 947 részét,de a régi mesébe akármikor bekapcsolódtál pár perc múlva ha nem is 100% ban,de nagyjából azért értetted mi van. A másik véglet pedig a szellemi fogyatékosoknak is túl lassú,ész nélkül szájba rágós,amin elalszik a kölök :) Erre példát is tudok: Dóra a felfedező :) Az előzőre nem tudok példa címet. :)
nahát
a latin szappanoperák is pont ilyenek
verőce21
Ennél már csak az a furább, amikor az éjjel fél háromkor kezdődő adások előtt felírják, hogy "12 éven aluliaknak nem ajánlott" ! :)
overdose1
A való világot is szintén ,be is kellene tiltani !primitiv műsor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.