Az UEFA oldalán kiszedték Rossi nyilatkozatából azt a részt, ahol a játékvezető botrányos ténykedéséről beszélt. Ez bizony cenzúra. 

A házigazda Németország  2-0-ra verte meg a magyar labdarúgó-válogatottat az Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában. A mérkőzés után is beszédtémát szolgáltat a holland játékvezető, Danny Makkelie több vitatható ítélete, az európai szövetség azonban mindezekről tudomást sem vesz. Mi több, az UEFA cenzúrázta Marco Rossi bíráló szavait – írja a Magyar Nemzet

Jobban mondva- heti vélemény hírlevél – ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feliratkozom a hírlevélre

Az első német gólt egy mérkőzést befolyásoló hiba előzte meg, ugyanis a holland játékvezető, Danny Makkelie még csak nem is ellenőrizte a VAR döntését, miután Ilkay Gündogan ellökte Willi Orbánt, s az ezt követő kavarodás után született a házigazda vezető találata. A meccs végén a mieinknél elmaradt egy büntető Emre Can kezezése miatt – írta cikkében az Origo.

Mindeközben az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapján semmit sem írnak a vitás esetről, ami az onnan tájékozódók számára tehát olyan, mintha meg sem történt volna. Az UEFA így foglalta össze a végeredményt nagyban befolyásoló ítéletet: „Úgy tűnt, Orbán kezeli a helyzetet, de aztán elesett, Németország pedig átvette a vezetést, miután Gündogan visszajátszotta a labdát Musialának, aki közelről betalált, és ezzel ő az első játékos, aki már két gólt szerzett az Eb-n.”

Visszataszító dolgot csinált az UEFA a magyar-német meccs után Marco Rossival, szégyen

Marco Rossi Fotó: MTI/Illyés Tibor 

Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Marco Rossi szövetségi kapitány is dühös volt a mérkőzés után, az olasz szakember pedig Németország szabálytalan góljáról elmondta őszintén a véleményét, szerinte ahogy a németek nyertek, az tisztességtelen volt. Érdekes módon az UEFA oldalán kiszedték Rossi nyilatkozatából azt a részt, ahol a játékvezető ténykedéséről beszélt.

Forrás: Magar Nemzet

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ha visszanyal a fagyi és más is azt csinálja amit ők sokszor, hogy vinnyognak, rinyálnak már :DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Tévedni "emberi" dolog szólt a sünmalac és lemászott a mosó keféről!Hát istenem így járt a geci is!Örüljön,hogy nem kapott még piros lapot a homlokára!
NKF
Balos,balfácánok! Ti kinek szurkoltok? Rossinak meg igaza van!
A bíró a házigazdáknak fújt!
namihami
@NKF: 07.34: Van egy vitathatatlan mód mindezek elkerülésére. Legalább eggyel több, vitathatatlan(!!!) gólt kell rúgni!
Hogy éppen az nem megy?!?!?!?! Akkor megvan a baj forrása! Ebben az esetben ugyanis hiába ""fújna"" a bíró az ellennek!
nezelodo
Ne rinyáljon Rossi, a gazdája módszereit eltanulta az UEFA is. Mellesleg védekezhettek volna a rossz ítélkezés ellen, legalább egy góllal többet kellett volna rúgni a mi fiainknak, mint az ellenfél csapatának. Nos, ez sajna nem sikerült.
balos
Nicsak!Megszólalt már a csürhe is!Bántsák a milliómos fostalicskákat már itt is!Az uefa is olyan,mint a fideSS,de legalább helyre teszik a kitartottak csapatát!
koszpeko
@NKF: Majd szólj ha oda teszik magukat és a címeres mezt melegití őket.
Akkor majd érdekelni fog a magyar válogatott és a magyar foci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.