Holnaptól kerül a polcokra a VV Kingával a címlapján domborító áprilisi Playboy. Kingának a fotózáshoz néhány hét alatt 16 kilót kellett lefogynia. Az előzetesen nyilvánosságra került képek alapján ezzel nem volt gond - a rosszmájúak szerint a Photoshop is segített.

A friss nyuszilánynál egyébként áll a bál: otthon csak utólag vallotta be, hogy a bugyit is ledobta a fotózáson. Kutai papa azt gondolta ugyanis, hogy fehérneműben fotózzák majd a kislányát. Ezután nem csoda, hogy teljesen kiakadt lánya meztelenkedésén, még még ha Kinga régi vágya is volt ez – írja a Blikk.

Így fest VV Kinga a Playboy címlapján

Így fest VV Kinga a Playboy címlapján

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi
Női szemmel is szép teste van,csak a fejét kellene letakarni,mert az olyan dominás bár a szemei se csúnyák:)))Még valami,ha már annyit dolgoztak az arcán és haján a kezeit se ártott volna kicsit rendbe tenni egy pofásabb műkörömmel.
coyote3
Jajj, ne fanyalogjatok! Így a képen elég dögösen néz ki. Kérdés, ha levakarnák róla a vakolatot, hogy nézne ki? Egy biztos! Az én csajom smink nélkül is csodás...
Cat Buster
@Horizont: Izlésről kár lenne vitát nyitni!
lali63
Azért érdemes lenne összehasonlítani ezt a képet az "eredeti" Kingával, mert ez nem eredeti az biztos, de melyik Playboy vagy más címlaplány eredeti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.