Erdei Zsolt régi álma válik valóra, amennyiben májusban megnyitja kapuit Madárfészek nevű ökölvívóterme, mely remek szabadidős kikapcsolódást kínál.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Hülye ,firkász, hát ez a lényeg ??Ugyan ettöl a baromtól a minap,Meghalt ERDEI ZSOLT-régi barátja ...
Dulcinea
Sok sikert a vállalkozásodhoz Zsolti! Kívánom, hogy hasonló hozzáállású tisztességes sportemberek kerüljenek ki a kezeid közül, olyan amilyen te is vagy!:)
Don Marcus Hibiscus
Ez az Erdei Zsolt az igazi klasszikus példakép! Sportoló,szinte végigverte a világot,de nem nagyképű,hanem szerény.nem celebkedik minden szarral csak azért,hogy ő legyen a középpontban.Én nagyon tisztelem érte. Egyszer találkoztam is vele a West End-be,amikor a Balzsay Károllyal mindketten világbajnokok voltak,ott ültek a mozi alatti szinten(vagy az alatt egyel) egy fotelban.Gratuláltam,kezet fogtam velük és ennyi. De nem zavartak el,nem vágtak orrba :) Egyik ismerősöm autógrammot akart kérni a Kótaitól ,mert az meg legalább 1 héten egyszer látható volt a West Endbe.Na,az meg sem állt ,rá sem nézett senkire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.