Daniel Bartlam 14 éves volt, mikor agyonverte az édesanyját egy kalapáccsal. A most 15 esztendős kamasz fiú a Nagy-Britanniában igen népszerű Coronation Street című szappanopera egyik jelenetét utánozva végzett anyjával. Hétfőn ítélték el és minimum 16 évet kell ülnie.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Majd a börtönben visszakapja, mindazt a szörnyűséget, amit az anyjával szembe elkövetett! Bár lehet nem ártana fejbe lőni!
Fater59
@Dulcinea: A fejbe lövés megváltás lenne .A16 év maga a pokol , ott majd talán rádöbben , mit is csinált . Az biztos komoly orvosi eset.
Dulcinea
@Fater59: Csak azt tudnám, hogy egy 14-15 évest mi a fene késztet ekkora, vagy bármi féle brutalitásra? Ráadásul a tulajdon anyjával szembe! Számomra felfoghatatlan!
Cat Buster
Nem lelőni, kötelet a nyakára mjd csak 5 centit húzni rajta és elé tenni egy nagy tükröt!
Fater59
@Dulcinea: Komoly mentális próblémáí lehetnek , és azt sem tudhatjuk , milyen családi háttér játszott még közre , hogy idáig jutott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.