Budapest — „Nagyon szomorú ez a család számára" – mondta lapunknak elcsukló hangon Schmitt Pál (69) legnagyobb lánya, Alexa (44).

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
"- Nem nagyon szeretnék ebben a témában nyilatkozgatni. Édesapámat eddig is szerettem, most is szeretem, és ezután is nagyon szeretni fogom. Nagyon büszke vagyok rá, hogy meghozta ezt a döntést - mondta könnyeivel küszködve Gréta. Ám ezután gyorsan elköszönt, hogy ne hallatsszon, amint sír. "
Nekem meg az a véleményem, hogy a gyerekeit nem kellene belekeverni !
Nem túl izléses még akkor sem ha ezek a gyerekek felnőttek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Jaj de jó hogy két magyar büszke rá, mert a többi nem hiszem. De lehet ha az én apukám is olyan gyermekkort tudott volna nekem biztosítani, akkor én is büszke lennék akármit csinált is. De sajna az én apukám dolgozott sokat addig míg meg nem halt, de nem tudott mást adni nekem mint szegény de boldog gyermekkort .Én mégis büszke vagyok rá.
silber13
Alexa! Mindenki hibázik, mindenki vétkezhet, édesapád sem lett kivétel. Most megdobálják, lenézik, csúnyákat óbégatnak rá, bevallom, én is! Mert nagyon ronda dolgot követett el. DE! Mégis az édesapád, bármennyire is támadható, azért mindenkor állj mellé. Szerintem, ezt kell tenned, amihez sok erőt kívánok.Ezt kívánja agyermeki becsület.
Bástya Elvtárs
Várom már nagyon a következő plágium-botrányt, vagy botrányokat !!!

"A munkásmozgalom története Magyarországon" címmel hány ilyen kisdoktori értekezés született?! Hányan élnek még az "alkotók" közül, hányat fognak amiatt exumálni, hogy bizottság elé állítsák...
coyote3
Ha büszkék rá, akkor csak egy közmondás ide. "Az alma nem esik messze a fájától"
marlin2
Büszkék?? Lehet!! Ízlés dolga!!
Szerintem, nincs mire!!
marlin2
@Bástya Elvtárs: Ez a történet nem a Schmitt plagizálásáról szól??
A "következő plágium-botrány vagy botrányok" mennyivel kisebbítik a Schmitt szélhámosságát??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.