Budapest — Ez nem április 1-jei tréfa! Orbán Viktor (48) az említett napon Budapest egyik legfelkapottabb éttermében, a New York Palace-ban költötte el ebédjét, mégpedig Gáspár (20) fia társaságában.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
mennyiből laktak jól? 47ezerből már meg lehet ott ebédelni. EGYSZER.
vukkocska
Már azt hittem, Győzikével. Minő nagy piárfogás, hogy a fiával ebédelt. Eddig mit csináltak?
silber13
Tess mondani, a Puskás Ferenc labdarúgó akadémia ifjú Orbánja, ha végez, akkor azonnal akadémikus lesz? Tán az apukája fogja megírni a doktoriját?
Dulcinea
Ha már ilyen szépen megírták, hogy hol és mit ebédelt, akkor megkérdezném: Oszt te vezír borravalót attál-e? mer Banderas 10.000ft adott,a pincérnek!
rokker33
Oszt ebbe mi a nagy hír?Ő neki is együtt kell lennie a fiával és csak nem gondoljátok komolyan hogy egy McDonald's-ban vagy egy büfében fog megebédelni 500 forintért.Meg azért az 1900 forintos levesnél van drágább étel is ez inkább csak közép kategóriának sorolnám de tudom egy család ti vagy én egy egész családot jóllakatnék ennyi pénzből de ha nektek is ennyi pénzetek lenne tuti ti is ilyen ételeket fogyasztanátok !
yazo64
Lehet hogy a vendégek a TEK emberei voltak:)
Mi lesz estére? A zeller fickósít:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.