Átmeneti lehűlés érkezik, a húsvéti ünnepek alatt változékony, csapadékos, szeles időre kell számítani - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@Dulcinea: Városban ,sajnos ez a kedves szokás is, megy ki a divatból .
Dulcinea
@Fater59: Na, azért itt sem sűrűzik el a dolgot, de azért még él a hagyomány! És a lányokkal igencsak jól mulatunk ezen a két napon!:))
Fater59
@Dulcinea: Ezért kellene , mindenkinek vigyázni , hogy az ilyen szép régi szokás megmaradjon , és szerezzen egy-két kellemes napot , ebben az elkorcsosult , semmitérő világban .
Dulcinea
@Fater59: Az a baj, hogy a mai világban már minden ilyen hagyomány értékét vesztette. A mai felnövő nemzedék, sok esetben azzal sincs tisztában, hogy milyen ünnep is a húsvét!
Fater59
@Dulcinea: Sajnos ebbe a mi nemzedékünk is hibás , mert nem mindig fordítottunk kellő figyelmet , hogy elmagyarázzuk , hogy mit , miért ünneplünk .
Egyet azért elértem , hogy az ünnepek nálunk vannak , az egész család össze jön .
Nagyon jó érzés, ilyenkor körül nézni ,a terített asztalnál .
Dulcinea
@Fater59: De bizony milyen jó! Nálunk meg ugyancsak sokan vannak az asztalnál, főleg akkor mikor az osztálytársak is maradnak!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.