Budapest - Lehet, hogy figyelmetlen volt Schmitt Pál a vagyonbevallása kitöltésekor? Ennek kiderítésére vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett a Blikk a lemondott köztársasági elnökkel szemben az Országgyűlés alkotmányügyi bizottságánál! Az államfő vagyonnyilatkozatában ugyanis nincs feltüntetve, hogy származik-e jövedelme lakáskiadásból.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Jááájj! Be szép megfogalmazvány! A Pálcsinak elvonódott a figyelme! De nem is csoda, mikor annyi gond nyomja a vállát! Mert aztat mondja Pálcsi, hogy esmég nekimegy a doktorinak! Nyílván rengeteg a problémája, hiszen új lopnivalót kell felhajtania a dolgozathoz és az bizony nem egyszerű tyúklopás!Könnyes szemmel olvastam a sorokat, mert ,aki ennyire terhelt, nem csoda, hogy hibádzik, hogy zavarában eltéveszti a papírokat és olvasás nélkül aláírja, bizonnyal azt hivén, hogy még mindíg elnök! Látod Pálcsi, mit tesz a zavar? A bőség zavara...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gugu45
Koppintóspajának nagyon szívesen postázok söralátétet. Ugyanis egy adóbevallához ez kell. Ezen el fér. Ez biztos igaz, hiszem a zorbán személyesen mondta a kampányban. (Márpedig ő soha bnem hazudott). Gondolom, ha a vagyonnyilatkozatából ki felerjtette el felejtette bevallani is a Győzike 2.
Egyébként, ha bármilyem közlekedési balhéba belefutok azt mondom a rendőrnek, hogy valószínű figyelmetlen voltam. A cikk, és paja szerint ez mentő körülmény.
Persze a tévedés büntethetőséget kizáró ok, Paja bátyánk pedig tévedett. Azt hitte, hogy az emberek doktor emberére nem vonatkozik a törvény.
gugu45
Don Quijote!
Nincs igazad! Éppen ez-az, hogy másolta, és akiéről másolta, annak a nyilatkozatában sem szerepelt lakásbérbeadásból származó bevétel. Tehát félrevezették.
full
Inkább hozzá vannak szokva a csaláshoz,!!!Figyelmetlen,ugyan már azt sem tudja mennyii pénz és honnan veszi fel.
Feraj49
@full: @sziráki ágnes: ismét írók,pedig nem akartam.Azért ne felejtsük ki azt a körülményt,hogy az adóbevallás legvégén van egy sor "záradék" mely szerint
" -felelősségem tudatában kijelentem,hogy a,nyilatkozatban közölt adatok a valóságnak megfelelnek és a szerepeltetett jövedelmeken kívül más bevallási kötelezettség alá eső jövedelmem nem volt" .Ezt pedig saját kezűleg kell aláírnia még akkor is ha más készítette a bevallását el.
csikknorisz
Megvonni tőle minden közpénzből történő ellátást, ha van bármilyen vagyona. A 22800 Ft-ot is megvonják a munkanélkülitől, ha örököl egy házat, oszt egyen téglát, ha már úgy megszaladt, eladni meg nem tudja.
DR Eric CARTMEN
Nem figyelmetlenül vallott---nem tudta elolvasni, mert voltak kis betűk is, azt meg még nem tanulták !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.