Emberi csontokra bukkantak az ajkai csónakázó tóban, s bár a maradványok azonosítása eltarthat egy ideig, szakértők szerint nem kizárt, hogy VV Fanni holttestét rejtette a mélység.

Emberi csontok kerültek elő az ajkai csónakázó tóból május 5-én. Ugyan a maradványok azonosítása még hosszú ideig tarthat, de a szakértők nem zárják ki, hogy azok VV Fannihoz tartozhatnak – tudatta a borsonline.hu a Veszprém Megyei Hírportál híre alapján.

Amennyiben ez beigazolódik, komoly fordulat várható a máig rejtélyes gyilkossági ügyben.

Az egykori valóságshow-szereplő Novozánszki Fanninak 2017 novemberében veszett nyoma. Az utolsó képkockákon, melyeket egy budapesti lakópark mélygarázsában vettek fel a kamerák, az látható, ahogy alélt állapotban viszi őt B. László – a későbbi gyanúsított – a karjában.

Csontok az ajkai tóban: megtalálhatták VV Fanni holttestét?

Nem kizárt, hogy VV Fanni maradványait rejtette a tó – Fotó: Facebook.com/VV Fanni Official

Az már ismert, hogy a férfi nyereségvágyból rátámadt a 24 éves nőre, akinek eltűnéséhez és feltételezett meggyilkolásához is volt köze. 2023 májusában másodfokon 20 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság, de VV Fanni holttestét azóta sem találják – írta a borsonline.hu.

Hét év telt el az eltűnése óta, ezért valóban óriási port kavarna, ha Fanni holttestének maradványai kerültek volna elő az ajkai tóból. A felfedezés új reményt adhat a lány családjának.

Dr. Lichy József ügyvédnek szívügye, hogy hazavihesse Fannit a szüleinek.

Az ajkai csónakázó tóhoz lakossági bejelentésre mentek ki a rendőrök.

Jelenleg tart a maradványok azonosítása, ám ha kiderül, kié, könnyebb lesz megállapítani, mi történt valójában: beleesett a tóba Fanni vagy belelökték, élt-e, vagy már halott volt, amikor a vízbe került

– írta a borsonline.hu.

Az ügyvéd szerint a DNS azonosítása mindenképpen szükséges, de bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy Fanni maradványaira bukkantak az ajkai tóban. B. László ugyanis a gyilkosság utáni éjszakán Siófokon volt, Fanni holtteste pedig a parkolóban, az autóban. A vádlott másnap Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresett a test elrejtésére. Ajka a Balatonfelvidéken van, a közelsége miatt ezért elképzelhető, hogy Fanni holtteste nem a Dunába, hanem ide került – írta meg az ügyvéd szavait idézve a borsonline.hu.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@ittott: Úgy tudom azért a nagy felhajtás meg ribillió, mert közeli kapcsolatot ápolt magas politikai körökkel és valami noteszt is kerestek égre földre. Még egy ilyen országos hajtóvadászat volt, az Récsöl telefonja után.
Dr. Proktor
... esetleg a Fertő-tóban kellene keresni, vagy az Adriában!
Találgatni én is tudok, de ezek alapján nem itélkeznék!
ittott
hat.. het.. egy kurva miatt jó sok szart kevernek
simmering73
@ittott: Úgy tudom azért a nagy felhajtás meg ribillió, mert közeli kapcsolatot ápolt magas politikai körökkel és valami noteszt is kerestek égre földre. Még egy ilyen országos hajtóvadászat volt, az Récsöl telefonja után.
namihami
És ha mégsem ő, akkor is ő lesz! Legalább egy erősen defektes ügyet, úgy--ahogy, de végre le tudna a szerv zárni!
Egy ""gyilkos"" (bár holttest még sehol) már börtönben! Legalább a plebs szája befogva?
ittott
@simmering73: valami rémlik. ahogy írod. elindult az emlékezet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.